Miloš Jovanović: Politička scena se pretvara u politički buvljak

Ostavite komentar


  1. Moraš da znaš da suTtadić i Koštunica oživeli Dačića a njegova vrhuška najviše mafijaši.
    Misli da je on i SPS najveće zlo za Srbiju.
    Preveslao je i Vučića jer su njegovi najveće lopine

    1. Konačno da od 1990 godine čujem pravu istinu. O ovome ja stalno prićam ali mi niko ne veruje.

  2. Miloš Jovanović misli da će politički profitirati time što podriva delovanje opozicije koja se odlučila na bojkot izbora, što je u najmanju ruku diletantizam. U situaciji pri kojoj je društvo gotovo potpuno polarizovano malo ko će podržati mizerne strančice koje bar deklarativno pokušavaju sebe da predstave kao treću opciju, naprotiv, u delu javnosti koji je za promene je već manje-više stvorena slika da je reč o oportunističkom talogu koji radi za Vučića. DSS bi eventualno mogao da preuzme deo glasača SNS-a ako bi promenio retoriku, što ti ljudi neće uraditi ako su režimski plaćenici. Kako god se okrene promene koje moraju doći će podrazumevati i iskorenjivanje ove stranke iz javnog života, što je po mom mišljenju moralo da se desi još preključe.

    1. Nije problem Vučić, već sistem koji je uspostavljena 2008-e godine, kada je na vlast, uz pomoć zapada i Dačića, došao Tadićev režim. Tada su uspostavljeni temelji za ovo sad. Đilas, Jeremić i još mnogi drugi, koji se sada predstavljaju da su istinska opozicija, su bili deo vlasti 08-12 godine,kada je počelo sa kršenjem ustava i demokratije, tada je počela kontrola pravosuđa i medija, stranačko zapošljavanje, povećana korupcija i kriminal. Zato njima ne verujem da će išta promeniti. M. Jovanović je u pravu, potrebno je promeniti sistem, a ne kadrovske promene.

  3. Postovani Milose, kazete da se politicka scena pretvorila u buvljak. Nije u buvljak nego u cirkus jer njihovim glupostima, kojima Izgleda jos nema kraja, od muke moram i da se nasmejem.

  4. A ti Jovanovicu u starom, losem stilu DSS-a racunas da je bolje da se bavis opozicijom nego vlascu. Kad te i Sapic sutnuo, racunas da bi najbolje bilo da rezis na sve. Osim na SNS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.