Miloš Jovanović: Srbija je danas okupirana i kidnapovana država

Ostavite komentar


  1. Al Jovanović napriča gluposti. Opozicija za sebe stalno tvrdi da je elita, ali nikako to da pokažu javnosti. Prete vešanjem, silovanjima i sasipanjem metaka u leđa. Pogledajte se u ogledalo bar malo.

  2. Srbija je pod okupacijom komunizma od kraja II svetskog rata. Kad okupatori napuste Srbiju i jedina legitimna naslednica bivsih propalih Jugoslavija Kraljevina Srbija ponovo bude uspostavljena pocece prepored Srbije u obliku njenog dostojanstva i, nezavisnosti i samo tako cemo ponovo biti postovana i cenjena evropska zemlja i drzava.

  3. boskoobradovic je jedini borac koji se bori za srbiju i gradane, a naj manje ima glasaca i podrske od gradana

  4. Kako se samo nadju ovako marginalni likovi sa jos marginalnijom strankom da daju ovakve bombasticne izjave?

    1. ta „marginalna“ stranaka je verovatno najzaslkuznija sto danas imamo UJStav Srbije koji koliko-toliko predstavlja brani raspadu drzave….

  5. Ovi bivsi sad opozicija u bojkotu preti metlama vesalima pustanje niz vodu metak uledja lazima i prevarama posle izbora bice pocisceni ni sami nisu svesni ni trojanski konj im nece pomoci

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.