Milošević i Vučić jedini koji su odbili debatu

Sagovornici Danasa o izostanku sučeljavanja kandidata na televiziji

Ostavite komentar


  1. Ne slazem se,ali uopste sa ovim poredjenjima..mislim da su sticaj pukih slucajnosti

  2. Obozavam Vucica ali me cudi zasto je odbio debatu? Ili to cuva za kraj svoje kampanje?

  3. Najbolja ilustracija "demokratičnosti" kandidata. Sa jedna strane potcenjivanje pameti glasačkog tela, a sa druge strah od neprijatnih pitanja koje najbolje odgole ličnost.
    I umesto da srpski glasači pogledom na ovo petoro francuski pretendenata izvuku određeni zaključak, oni će pristati da budu smatrani za debilne predmete manipulacije.

  4. Na debati predsedničkih kandidata neko bi Vučiću mogao da postavi pitanje i iz realnog života, što bi mu bilo malo nezgodno da objasni.

  5. Amerika iz 1960-e je kao Srbija iz 1800-e. Babe i žabe se ne porede. Kod njih ima dve stranke, a kod nas 22 ili više. Ko kome treba da izlazi na duel…nije mi jasno!

  6. O cemu govori autor – Nikson je tek 1969 postaopredsednik

  7. Ovaj list ponosno prenosi americku teoriju Sloba i Srbi su krivi za sve u Jugi i treba im sve oduzeti da ne postoje.(jel tako "gradjani")

  8. Razočaran sam sviješću svoga naroda, narocito ženama koje su stub podrške ovom psihopati.

  9. Autokrate uzivaju u monolozima jer jedino tada sebe dozivljavaju kao velicinu.U sustini svaki autokrata je slab i ranjiv krijuci se iza drugih koji mu daju i laznu podrsku zarad svojih interesa ili pak iza svog sopstvenog lika.Kroz istoriju cak od starog Rima susreli smo se sa mnogim takvim likovima.I sto je najvaznije lako upadaju u zaacarani krug spletkarenja potpomognuti svojim dousnicima da veoma brzo gube nit izmedju realnog i iracinalnog.U sustini tragicne licnosti.

  10. Lako je onima koji ne rade nista da debatuju i pokazuju prstom na onoga ko je gresio a,gresio je, jer je radio.

  11. Odbio je zato što misli da je bolji od drugih. Svi diktatori su vrlo opasne kukavice. Ni AV nije izuzetak.

  12. Vucic kao glavni bot SNS sekte radi ono sto i ostali njegovi botovi rade. Monolozi, uvrede, napadi na "mrzitelje" njegove licnosti. On pokazuje svoju nesigurnost, demagogiju, i manipulativnost kojom je Srbiju vec doveo do prosjackog stapa. Pozivam botove da ukljuce svoj mozak umesto da im centrala i SNS sekta upravljaju mozgom.

  13. Vucic je i stekao popularnost a kasnije i vlast preko tih debata.U sustini ide na galamu i pokusava da izblefira protivnika.Nikad nije pokazao neke cinjenice ili argumente

  14. Odgovor je u suštini vrlo jednostavan: Vučić odbija da odgovara na pitanja koja nije sam napisao, jer se to kosi sa njegovim poimanjem demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.