Ministar Gašić: Policija u poslednja tri meseca iz Makove šume dislocirala više od 6.000 iregularnih migranata

Ostavite komentar


  1. Koliko je sulja Srbija kada je celu predju hiljade migrana da ih nigde niko ne zaustavi? Ostavke bando izdajnicka i nesposobna.

  2. Policija u dilu sa taksistima ih i transportuje i prema Rumuniji i prema Mađarskoj. Privatna vozila su im konkurencija. Pojedinci u MUP-u su se obogatili od kada je krenula migrantska kriza. To svi znaju koji tu žive. Prema tome nema mesta za čuđenje odakle preko 6.000 migranata negde u šumi.

  3. Периферија Суботице,нарочито „Макова ‘шумица'“је постала у задњих неколико година ‘рај’ и ‘туристичка’ атракција :Ко омркне,тај не осване!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.