Ministar kulture Crne Gore: Zaustaviti anticrnogorsku kampanju TV Pink i Hepi

Ostavite komentar


  1. Ne udarajte na Pink i Hepi jer tako udarate na našag preCednika i sve njegove dupeuvlakače pa će onda slike da vam se pojave u raznim novinicama i biće vam žao zbog toga.

  2. Да сте ишта бољи од ових, разумео бих вас, овако … Пуна уста демократије и разних етичких начела, а измислили нову нацију, цркву, прошлост и језик да би залудели грађане и остали на челу мафијашке организације-државе.
    У којој демократској држави је један брат председник, други брат главни банкар, сестра главни адвокат, син главни предузетник у области МХЕ … Један смишља, други одобрава, трећи потписује, онај први узима кредит од онога другог за који гарантује онај трећи …

  3. Još jeda dokaz ds se iza miroljubive face i “mirotvorca” Vučića krije prljava i agresivna verbalna agresija koja kad ne udara na Crnogorce onda udari po Hrvatima i ustašama, muslimanima, Makedincima, prema potrebi. Sasvim jasno zašto sa Srbijom nitko ne želi kontakt i zašto joj nitko ne vjeruje! Srbija ostaje trajni Alžir nestabilnosti na Ybslkanu sa narodnjacima na vlasti.

  4. Majko mila, kakav skup reci na jednom mestu, recenice koje se nizu kao niska sacinjena od pjene sa mora, duhovni vidici dostojni svetog Mirasa, pravi ministar kulture evropske prestonice organizovanog delovanja u polju koje nije kultura… Zasluzio je covek sendvic i pet litara mleka od svog AV. Beba je takodje veoma ponosan na njega… B A R B A R A!!!

  5. Svakako, svakako, samo što onda ne zabranite nemački Cajt, Špigel ili Dojče vele, na primer, po kojima je Montenegro uzorna mafijaška država u kojoj se odanost Milu Đukanoviću dokazuje slikanjem glasačkih listića pomoću mobilnog telefona?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.