Ministar najavio resetovanje odnosa sa Izraelom koji je priznao Kosovo

Ostavite komentar


  1. Pa zna se ko je dogovorio sa Izraelom priznanje Kosova. Van pameti. Sa tim čovekom to reši. I da, kada ćeš konačno da odeš Dačiću? Jašeš narod više od 30 godina.

  2. Zasto Izrael maltretira srpske posetioce na granicnim prelazima sa izgovorom da Srbi masovno ostaju u Izraelu? Koji to toliki Srbi ostaju nelegalno u Izraelu? Pitanje je i za Dacica i za njegovog izraelskog kolegu. Bilo bi lepo cuti pojasnjenje.

  3. Ajde Dacicu ti se resetuj i idi vise sa vlasti davis nas vec decenijama. Ma vi bi se sresetovali sa celim svetom da su svi priznali Kosovo

  4. Srbija ima ambasade, a NEMA ambasadore u Izraelu, Slovackoj, UAE, Kuvajtu, Argentini, Alziru, Tunisu, Libanu….
    Imenovani ambasador u Argentini ODBIJA da ode na sluzbu iz nepoznatih razloga.
    Starosni penzioneri zauzimaju 20 mesta ambasadora.
    Mnogi nemaju diplome ili imaju nenostrifikovane iz inostranstva.
    Neki imaju strana drzavljanstva.
    Nekoliko ambasadora je u braku sa stranim drzavljanima ili drzavljankama (npr. Ukrajine, V. Britanije, Nemacke, Makedonije, Etiopije…)

  5. Srbija se u Vasingtonskom sporazumu sa tim eksplicitno slozila i potpisala

  6. Kosovo je ispunilo svoju obavezu i otvorilo ambasadu u Jerusalemu. Srbija se obavezala da učini isto, ali do danas nije to učinila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.