Ministarka kulture kaže da pisarnica njenog ministarstva radi na nivou 15. veka

Ostavite komentar


  1. Pa nije to sud da u pisarnici primate kako hocete tuzbe i zalbe i namestate presude. Kakva to epohalna pisarnica treba da bude u Ministarstvu kulture. Zar se predstavke za ovo Ministarstvo ne podnose preko zajednicke vladine pisarnice u Nemanjinoj 22-24. Koliko je meni poznato posebne pisarnice samo ima PREMIJER-KA i potpredsednici vlade Srbije u Nemanjonoj 11. A Maja Gojkovic nije ni premijerka ni potpredsednica vlade. Vec izgleda samovlasna i bahata ministarka, koja bi na brzinu nesto da ukrade, kroz pranje novca na renoviranje kancelarija i uspostavljanja nove pisarnice, mimo sistema bezbednosti u ovoj drzavnoj instituciji. Stvarno ne kulturno i bezobrazno.

    1. Odlican komentar,ako ima para uloziti u renoviranje nekog pozorista,muzeja i sl.Maja i kultura je blisko kao sto su Marko Kraljevic i televizija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.