Ministarka Miščević: Srbija bi mogla do 2025. da ispuni kriterijume za članstvo u EU

Ostavite komentar


  1. Gospodjo, zašto primate platu? Sa ovakvim medijima i nerešenom granicom ne možemo u EU. Ali, bitno je da Vi primate platu koja je bačena u vodu.

  2. Gospodjo Miščević, juriti za pukim ispunjavanjem formalnih uslova za ulazak u EU je potpuno pogresno. Duh Evrope u političkom, a i svakom drugom smislu je od nas svetlosnim godinama daleko. U nasoj vlasti niko ne veruje u to da drzava treba da suzbija kriminal i korupciju, niko ne veruje u podelu vlasti, niko ne veruje u fer izbore, itd… Naprotiv, drzavu su preuzeli okoreli kriminalci, ubice i sverceri droge. Sa takvim ljudima nema puta u “Evropu”.

  3. U ovakvu EU niko ne zeli. Koga vi tacno predstavljate kada preko 80% gradjana Srbije ne zeli u EU ako je uslov odricanje od Kosmeta? Ako se vama ide u EU slobodno idite, ne morate da cekate pdt godina. Te EU u koju je zelela vecina Srba odavno nema.

  4. Ненад је потпуно у праву. Ко од нас жели у ЕУ. ?! Ни власт ни опозиција не заступа 80 % грађана Србије.

  5. o čemu ova priča o čemu, ..prosi novac od sad, prosi čemu to , kada njen gazda pre neki dan reče da je Srbija finansijski stabilna puna novca eto nisu znali da će toliko priliv novca u kadi da bude da eto ima ima novca , a ova sad traži pare od sad , da ista poveća fin davanja neshvatljivo i ostalo, nije važno utkati te zakone itd nego da to zaživi, ali kako kad jedan Rem ne može da zabrani rad tv koje šire sund nemoral i sve najgore ali im niko ne može ništa, o čemu se ovde radi o čemu,..dno dno….

  6. O cemu ona prica? Gde živi? U oblacima? Najbolje je da cuti, krcka tu svoju platu i ceka penziju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.