Ministarka pravde: Neverovatno je da se bilo koji građanin Srbije raduje donošenju rezolucije koja je štetna po našu zemlju 1Foto: BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIĆ/MO

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je danas da je ponašanje predstavnika opozicije u vezi sa današnjom rezolucijom Evropskog parlamenta o Srbiji sramno i bestidno.

Neverovatno je da se bilo koji građanin Srbije raduje donošenju rezolucije koja je štetna po našu zemlju. Opozicija je još jednom pokazala svoje pravo lice, a to je da deluje protiv interesa Srbije i njenih građana. Oni imaju samo jednu želju – da dođu na vlast, navela je Popović u pisanoj izjavi.

Prema njenim rečima, posebno je sramotno što se predstavnici opozicije raduju donošenju rezolucije Evropskog parlamenta u trenucima kad se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za interese svoje države u Ujedinjenim nacijama.

Predsednik Srbije se u Njujorku bori za očuvanje Kosova i Metohije, za opstanak našeg naroda i za njihovu budućnost, a opozicija se isključivo bavi iznalaženjem načina kako da se po svaku cenu dokopa vlasti. Građani Srbije jasno mogu da vide ko se bori za interese Srbije i našeg naroda, a ko želi da Srbiju surva u propast, kazala je ministarka pravde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari