Ministarstvo odbrane negira da Krušik izvozi oružje u Jemen

Ostavite komentar


  1. Arms Watch je objavio kompletnu istragu na njihovoj WEB strani. Posle toga su iz Beograda krenuli DDoS napadi da je blokiraju i onemoguce pristup iz Srbije. Cim to rade znaci da je to ISTINA !

  2. Mozda ne izvozi u Jemen ali izvozi S.Arabiji i SAD-u i to zavrsava u Siriji u rukama terorista. To je prilicno gore nego Jemen.

  3. Pravo , to je tacno, i nikada necete priznati, ali pitanje je ko to izvozi i prodaje za Krusik, ili ce i to biti na kraju POSLOVNA TAJNA, kao i FIAT i mnogi drugi ugovori

  4. Na sajtu armsvač ukazuju na oca i sina Stefanović za koje se zna da rade ove prljave ali unosne poslove za koje koriste državne resurse. Vulin može demantovali koliko želi, njemu niko ne veruje, čak ni sam sebi ne veruje.

  5. Pokušajte da uđete na sajt Armed watch koji je objavio ovu vest, i nećete uspeti, jer je pod hakerskim napadom iz Srbije! Ima li bolje potvrde?

  6. Dobro to …kome se prodaje i ko i kako trosi …nego jesu li radnici “ Krusika “ primili „srednju naprednjacku platu “ od 500 eura dok se NADAJU svom “ minimalcu “ oko 15 ovog meseca , a glasaju , ko jedan , za Acinu sektu , sa dokazima ( fotografija glasackog listica sa licnom kartom )

  7. Izvozi valjda jedan otac? Kad moze da sefalsifikuju diploma i doktorat, sto ne bi i papirologija za neko oruzje, ISIS prestao nesto dz masovno narucuje u poslednje vreme, pa je red da se prosiri trziste, a uskoro i Somalijski pirati ocekuju nesto?

  8. Pre 7-8 dana sam poslao ne sećam se zbog čega Danasu komentar povodom municije iz Krušika koji je objavljen pa ubrzo skinut! A radi se o izveštaju RT-a, koji se vrteo, rečju i slikom, desetak minuta gde su prikazane min.mine Krušika iz Valjeva koje je SDPR prodao za cca 10M$ amerima a koje su se pošle našle na Bliskom iistoku među teroristima. .Sad čujem da se radi o Jemenu? Nadam se da ovaj koment neće doživeti sudbinu prethodnog i ubrzo bude sklonjen!

  9. Ministarstvo odbrane možda i ne izvozi oružje direktno za Jemen. Ali šta je sa ocem jednog našeg ministra koji je itekako upleten u izvoze oružja? Mogu li novinari Danasa da rešeržiraju malo više u tom pravcu? Čak i taj „tatko“ ne bi mogao tek tako da izvozi oružje bez znanja vrha vlasti pa i Ministarstva odbrane!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.