Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore: Dačić nadmašio sam sebe

Ostavite komentar


  1. Baš nisam mogao da zaspim zato što ne znam šta misli CG ministarstvo,hvala danasu što su nam prosledili tako važnu informaciju.

    1. E pa sada mirno spavaj. Mozda neke i interesuje sta misli Ministarstvo (Solunac pise se sa velikim M)o
      glupoj uzjavi cuvenog peveca Dacica.

    2. Pa kada su objavili sta je reko Dacic red je da cujes i drugu stranu sta kaze ratnohuskas Dacic danas i onda. Ali vremena su se promenila. Crnogorci su i otisli u Nato da bi ovi iz Srbije mogli samo da im pljunu ispod prozora a i ljudi iz 90 godina su sada pokojni ili po Hagu.

      1. @Predrgm
        Crna Gora je otišla u NATO zato što je klan Đukanović dobio dobru kintu za to. Takođe svakodnevno se neka zemlja meša u poslove neke druge zemlje, ništa neobično, ne znam kada su đetići postali tako osetljivi? A što se pljuvanja i prozora tiče, ne bi da elaboriram tu temu.

      2. Jedinio resenje je da Srbi u Crnoj Gori osnuju svoju Autonomiju nekih 29%.
        I kraj price.
        Predsedniku CRNE GORE Moj predlog ce odgovarati zato sto gura Srbe u Tom pravcu.
        Da treba isterati Crnigorce íz Srbije zato sto nenude Rep Srbiji nista. Osim uzasnog kruminalac u Beogradu.

    3. @solunac***Pređi na „informer“,tamo se objavljuju validnije informacije pa nećeš imati problema sa spavanjem!

  2. Očigledno da ste se svrstali u NATO vazale. Pa ko koristi Kovid situaciju da otme crkvenu imovinu. Ko je doneo nakaradni zakon? Kakva prava imaju Srbi? Da li neki Srbin ima veću funkciju u bilo kojoj oblasti? Crna Gora je jedina država u kojoj Srpski narod nema prava kao konstitutivni narod jer je brojčano jednak sa „Crnogorcima“ koji su opet Srbi po Njegošu. „Jedina država gde se crnogorski jezik govori Srpski“

  3. U rasipanju „retorike“ iz 90-tih ne zaostaje ni Milo, Miloseviceva nekadasnja desna ruka, u to vreme na boljoj poziciji nego Dacic i blize Milosevicu.

  4. Srbi nisu imali mentalnu silu da se oslobode Miloševićevog i Šešeljevog šljama, tako da iz nje je pobeglo i beže sve što je sposobno da radi pošteno, a ne da mulja i kuka na laži i plački koju to čini ološ koji je okupirao Srbiju. Zadnja im je lažna nada SPC, koja je pravila zlo Srbima od Maričke bitke sa tada najvećom vojnom silom u Svetu, da bi doživela kraj da se koška sa najzdravijim delom srpskog naroda – Crnogorcima.

    1. Da, Milo Djukanovic i njegov rezim u Crnoj Gori su olicenje postenja a pokazatelj mentalnog zdravlja naroda u Crnoj Gori je upravo sto je vec TRI decenije na vlasti i sto ih uvek predje zedne preko vode.

    2. U bre ..najzdraviji deo srpskon naroda-milogorci.Nego aj da vam vratimo sve te zdrave i pinosne junake sto zidaju zgradice pi Vracaru i besplatno studiraju na univerztetima u Srbiji.

  5. Hvala Danasu sto prenosi saopstenje Ministarstva spoljnih poslova CG u kojem nas ono podseca ko je bio i kakvu je ideologiju zastupao i jos uvek zastupa Ivica Dacic.

  6. Vlas u Crnoj Gori već odavno vodi svoj narod pravo „mečki na rupu“. Sekula Drljević je pokušao da spae crnogorce tako što je predao Srbe, a posle pokolja Srba na red je došao i on. Kad bi Srbi otišli iz Crne Gore, pitam se ko bi ostao tamo.

  7. Tuzno i jadno od CG sta su dozvolili za koji evric.tako se unistava Srbski narod.Zato su albancima prodali sve do Budve podelili pasose..a crnogorci se sjatili u BG.Sve isterati iz Srbije Crnogorce obustaviti sve sa njima.pohapsiti sve njihove.i eto bradckog rata.Rade kao Albanci stosu na KiM.oni smeju sve a nasi nesmiju nista!!RADIKALNO UZVRATITI BRACO RADIKALNO DOKLE VISE DA NAS SVAKI MRAV SUGA NAPADA A MI SAMO SUTIMO DOKLE!!!!!????

    1. @Kad se javi Mujo iz Doboja onda se pojavi i ovakav“pismeni“ komentar!

      1. @ Fake Miodrag iz Peci / Lobotomija on serbisch maniera! . Warum! itd.

        Sto se tice nepismenosti, tu ste negde, samo pregledaj neki od tvojih komentara a nisi se odmakao ni od Informer mentaliteta, to sto si ti utripovao da si ne znam sta…

  8. Nažalost, režim u Crnoj Gori gradi svoju državnost na negaciji postojanja Srpskog naroda, njegovog verskog i kulturnog nasleđa. Gotovo da su u tome najdosledniji u regionu. Ako neko to glasno kaže onda diplomatski problem, ma je li. Izostanak reakcije na hapšenje velikodostojnika SPC bilo bi ponižavajuće. Šta gospodin Milo treba da uradi pa da bude još 30 godina despot Crne Gore? To je pitanje.

  9. Vidim kako tretirate srpski narod ,samo par procenata radi u drzavnim sluzbama a u srbiji 80 posto u drzavnim sluzbama su kao Neko crnogorci. Izmisljena nacija I izmisljena drzava. Sve treba to vratiti odakle su dosli a ne da srbija bude krava muzara. Rani kera da te ugrize.

    1. Vi iz te genocidne tvorevine da skratite jezik,inace ne gine vam „Oluja“!!!

      1. @Plava Ptica

        Wau, mnogo si opasan! Taman onoliko koliko si i pismen.

    2. Bravo Republika Srpska!
      I treba dodati da su glavni zlocinci u RS-u bili Božovićeve Crvene beretke! Klali,ubijali,palili i pljackali ,a sad oni pa dobri !

  10. Uvažena članica NATO alijanse? O čemu bre vi pričate? A, vaše mešanje u unutrašnje stvari Srbije kad ste priznali tzv. Kosovo? Bede jedne neljudske…Bolje gledajte kako ćete se otarasiti diktatorskog režima Mila Đukanovića…..jedina ste diktatorska zemlja u Evropi…

  11. Uvažena članica NATO alijanse? O čemu bre vi pričate? A, vaše mešanje u unutrašnje stvari Srbije kad ste priznali tzv. Kosovo? Bede jedne neljudske…Bolje gledajte kako ćete se otarasiti diktatorskog režima….

  12. Ćuš…a gdje su ono bila braća iz Crne Gore u vreme bratoubilačkih sukoba 90-tih?!Što,zar se pretnje,ubistva,progoni i najzad genocid Oluje i Bleska nije dogodio i njima?!Oli su oni pali sa neke druge planete?!

  13. Crna Gora je odavno prevazisla virus, i vec par nedelja nema ni jednog zarazenog, Svi znamo da Cg vlast pokusava da ugusi na sve nacine blagotvorne Litije, ali dzaba. One ce se nastaviti kad ta. Srbija ima pravo da se mesa u zakon Cg. kada joj se ugnjetava narod i crkva. Svi imaju zamerku sto Srbija to ne radi, vec Dacic postavi intervju koji nema neki uticaj, za rad politickih poena, na to odgovori vas ministar i nikom nista, svi oni jedu i piju zajedno a narod jadan ispasta.Cg vlasti izazivaju bratoubilacki rat jel ugnjetavaju srpski narod i Spc.

  14. Veseli, raspolozeni Dacic je preterao. Kada ode on i njegova kamarila, Vucic i njegova kamarila, Djukanovic i njegova kamarila gradjani ce prodisati punim plucima. Korona im nece moci nista.
    Dacicu, Dacicu seti se one narodne : “ Ne daj Boze da se osilim „.
    Tako silan u slicnim izjavama bio je i Tadic i to nekoliko dana prw nego sto je propao na izborima.

  15. Cetinje… Komentar Vam je jedini od svih na mestu. Jedan Joanikije fali ovde u Srbiji da krenemo pravim časnim putem! Dačić da se pokrije ušima, kao i krug dvojke koji štiti pravo na hladovinu a pravo na ispovedanje vere je nevažno.. Sloboda se osvaja tako što se štiti pravo na doatojanstvo svakog čoveka!

  16. e, milogorske poturice…Đekna vi još živa, mm??
    Još je vreme milosti, no duboko sam ubeđen da se neko setio da napravi spisak NEPRIJATELJA SRBA…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.