Mladenović: Iznenađen sam kandidaturom Đilasa

Ostavite komentar


  1. A ja sam iznenađen da si ti još uvek u politici. Ličiš na Dačića, nije važan sistem nego je važno da si ti u njemu. Jeste, sećam se kakve nebuloze ste ti i onaj tvoj Jovičić, perjanice DSS, sada naprednjaka, pričali o Đilasu kroz priču o koruptivnim postupcima o BUSPLUSU, koga sada sa vlasti, za šest godina niste ukinuli. Gde su one priče o loše zakrivljenim tamvajskim šinama, gde su priče o mostu preplaćenom i na pogrešnom mestu, itd., itd! Koliko ste sudskih postupaka u vezi sa tim pričama otvorili i koliko ste ih zatvorili. I zašto taj Đilas nije u zatvoru nego toliko godina u košarkaškom savezu sa srebrnom medaljom na OI, iza Amerike, kako to da se, po tebi, drzne i ponudi ponovio za prvog čoveka grada. E moji mladenovići, mislim da ćete uskoro u zatvor i zaborav. Jedino ako vas Đilas ne fluorescentira pa stavi u fontanu od 200 hiljada evra a vi platili 2 miliona, pa da na poljzu narodu budete na pogled a lopovima u opomenu!

  2. HA,HA,HA Pa kojije pa ovaj sada kad nezna da je DJilas izgradio cetiri mosta za cetiri i po godina koliko je bio na vlast u Beogradu.Znam da licnost koja je dala intervju kao i ostali dijaboli ne upotrebljavaju puno mozga, Zato cu navesti sta je uradjeno u periodu kada je bio gradoncelnik ;Prvo renovirao gazelu koja nije renoviran od1970.g.sa podatkom da renoviranje je kostalo 40.mil.dolara koliko i izgradnja novog mosta danas ali pet puta teze renovirati po uslovima koji su radnici radili i skidali svaki segment dok su tutnjali automobili iznad njihovih glava Pupinov most,most na ADI,Gde je utroseno 480mil.evra i ostavljeno oko 300.ml.ev.ovima [mali i mali do malog].da zavrse ostale prilazne puteve.Most koji spaja Obrenuvac Surcin a koji je ranije bio namenjen za toplovod i godinama bio neupotrebljiv.A zitelji Obrenovca nisu imali pristup Autoputu..Pored navedenog ulozio 30.mil.evra u republicki budjet i za tri meseca izgradio obilaznicu od Ibarske magistrale do Ostruznice.Oezbedio 70.miliona dinara za13 pasarele {urajdene cetiri} ostalo je novca za jos .9.OVI OD KAD SU DOSLI NA VLAST NJEDNU PASARELU NISU IZGRADILI A KAMOKOLI MOSTOVA.Ovo vam pise penzioner sa Dusanovca koji bas nikog ne poznaje od politicara ali sa400. potpisa svojjh komsija borimo se da nam se napravi pasarela preko autoputa na Dusanovcu. Imamo svu dokumentaciju ali za poslednje tri godine stalno su imali izgovor da nema para iako po izvestaju Finasijskog saveta, godisnje je set puta Djilas vise ulagao u infrastrukturu od danasnje vlasti. [

  3. Ne pada sneg da pokrije breg nego da svaka zverka pokaze svoj trag. Mene ne iznenadjuje udruzivanje Jankovica sa dosovskim lopuzama.. oni su ga i stvorili.. svi su oni jedna ekipa lopuza i secikesa..

  4. Svi smo malo iznenadjeni kandidaturom Djilasa ali mozda covek jednostavno zeli opet da izgubi na izborima.

  5. Ja sam, kao Beogradjanin, iznenadjen, da se Maldenovic uopste javlja.
    Odlicno pamtim da su ljudi glasali za DSS (gde je i on bio), DSS, koji nikako nije mogao sa SNS, iz vise razloga, pre svega zbog politike prema Kosovu i Metohiji.
    Kada je SNS dao ponudu koja se ne odbija, Mladenovic prihvata saradnju sa njima???
    Pitanje za glasi: Ko je glasao za vas gospodine Mladenovicu?
    Vi ste izdali sve svoje glasace, dakle, molim vas, cutite, to bi bar bilo pristojno.

  6. Ako DS, čiji sam član, ovako nastavi, glasaću z Čiča Glišu, mada nikada u životu to nisamuradio i uvek glasao za DS.

  7. Kako bi vas tek iznenadile setnje,poput one 96./97. , ili neki kontra-huligans miting,sa akcentom na fudbal…!!!

  8. Dajte nekog Drugog Kradonacelnika
    Djilas je krao
    Ovi sad Kraduckaju
    Dajte nekog ko jos nije krao
    Nije fora vracati opet Djilasa

  9. Najgora osobina SNS politicara i njihovih pristalica je to sto su UBEDJENI da nesto rade onda kad sastance.Tako i Mladenovic.Najnoviji primer je nemoralno lukavstvo da onemoguce raspravu i dijalog sa opozicijom o Budzetu za 2018.godinu.Djilas nije iz tog filma.U normalnim, demokratskim drzavama /sto Srbija nije/ sastanci sluze za dogovor.SNS-ovci, radite nesto.Dosta je price i monologa. Postali ste smesne i nekorisne stetocine koje /po ugledu na lidera/ mnogo pricate a nista po narod korisno ne radite.Narod je iz godine u godinu, pod vasom vlascu sve siromasniji.To je istina.

  10. Veruj mi da sam ja iznenadjen da takvi kao ti bez dana radnog staza i sa kupljenom diplomom sedi u fotelji zamenika gradonacelnika a da pri tome nisi ni izasao na izbore!A kakvi su rezultati Djilasa gradjani Beograda ce reci zato nemoj da se iscudjavas.Da ste radili kako treba i niste krali sada se ne bi iscudjavali.

  11. Iznenadjenje je sto si ti jos uvek negde na javnoj funkciji, Preletacevicu. Kad si ti dobio glas i od koga? I ti nekoga komentarises.

Ostavite komentar


Politika

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS 7

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je za televiziju Insajder da ne postoji nikakva moguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom, a da je prirodno da se posle izbora razgovara o postizbornoj koaliciji sa opozicijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.