Momir Stojanović: Izjava Vulina o stranim tajnim službama je začuđujuća i u praksi retko viđena

Ostavite komentar


  1. Srezski špiun Aleksa Žunić mi liči na Mata Hari u poredjenju sa Draguljčetom

  2. Druze, gospodine generale…
    Nije mi jasno, da ste dozvolili sebi, da komentari sete nesto kao vulin…

  3. Žene plaču -a muškarci, da su imali bar deo one hrabrosti koje su imale (ratne) generacije pre ove današnjhe, bi odavno čuvenim srpskim „govnjivim motkama“ oterale ove protuve sa vlasti da više na jašu i pljačkaju i narod i Srbiju. Ne, bar 27% odsto u spiskove upisanih glasača, GLASA za ove! Zašto -za pare, beneficije, za položaje? Ili zbog budalaštine i onog srpskok -ćuti, može da bude još gore?

  4. Generale, zašto samo kritika svega postojećeg. Dok ste bili aktivni starešina na visokoj dužnosti u Vojsci niste baš bili tako rečiti. Čim ste otišli u penziju setili ste se sitne biranje i počeli da se bavite visokom politikom. Od stranke do stranke i niko nevalja.

  5. Generale, zašto samo kritika svega postojećeg. Dok ste bili aktivni starešina na visokoj dužnosti u Vojsci niste baš bili tako rečiti. Čim ste otišli u penziju setili ste se sitne biranje i počeli da se bavite visokom politikom. Od stranke do stranke i niko nevalja. Nije isti komentar. Vi nećete da objavite ništa što nekome ne odgovara. Verovatno imate razlog koji je poznat samo vama. Uzdravlje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.