Momir Stojanović: Srbija je privanta država, a SNS najmoćnije preduzeće

* Stranim investitorima se dostavljaju spiskovi građana koje treba zaposliti, a koje prave lokalni odbori naprednjaka * Javni funkcioneri koje je predložila SNS svakog meseca izdvajaju za stranku 10 odsto od plate * Problem Interpolove poternice zbog navodnih ratnih zločina neće se rešiti do kraja mog života, a možda ću po njoj biti uhapšen
Bivši poslanik Srpske napredne stranke i nekadašnji direktor VBA govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Je l ovako bilo za vreme nemačke okupacije Srbije (1941 – 45) ? Ne znam, zato i pitam.

  2. Ima nade za normalnu Srbiju sve dok ima prostora (medija) za hrabre i pametne ljude kao što je g. Momir Stojanović.Istinita i duboka analiza opšteg stanja u Srbiji je samo prvi uslov da se probudi uspavani i zavedeni narod savremene Srbije. Iako je , izgleda, svest današnjih Srba, velikim delom, na nivou nekih afričkih plemena koji neguju kult svoga poglavice, prosvećivanjem se jedino može menjati njihov način razmišljanja.

  3. Od 2012. godine članovi SNS-a se sistematski zapošljavaju ne samo u administraciji i po javnim preduzećima, već i u stranim firmama koje dolaze u Srbiju, reče g. Momir.

    A pre 2012 nikako nije bilo toga, posao se dobijao isključivo zahvaljujući trudu i svojoj stručnoj kvalifikaciji?!

  4. Mislim da nema nadalje potrebe da se koriste reči partija, stranka, partokratija i slično. Pa molim vas koja partija ima u programu primenu nasilja, masovne krađe. Tekstopisac lepo reče da će sve ovo biti prekinuto narodnim buntom koji istorijski nije nikada bio usmeren na neku partiju već na zulum, nepravdu, krađu nad narodom. Ako i nadalje često koristite reč partokratija vi ustvari donekle opravdavate njihovo ponašanje, dajete im kredibilitet, a jedino što njima zaista pripada su zatvorske prostorije na duži period.

  5. Nema komentara. Samo nastavak. Da su slobodni mediji i slobodna evropska kultura najveci neprijatelji sns kompanije. Ali isto tako mozda ce se kompanija raspasti na manje delove kao sva carstva i biti progutana od naprednijih i bogatijih suseda ako narod nastavi da cuti i trpi.

  6. Vala ste nas vi radikali, i bivsi, i sadasnji, i odmetnuti razvalili po svim osnovama.. Covek koji prica o komadanju susedne BiH bi da bude deo resenja i da deli lekcije opoziciji.. A tek ovaj naknadni moral i pominjanje mafijaske strukture koja se samo formalno legitimise kao stranka, sad kad vise nisi deo svega. Dno. Vi , i vasi "nacionalni projekti" iza koji se krije najobicniji varvarizam i kolosalna pljacka ste… ne postoji prava rec za to , a koja bi ovde bila objavljena.

  7. Al Kapone grohotom bi se smejao na sadržinu ove objave. A kada bi prestao da se smeje pogledo bi na poseban način šefa profesionalnih ubica, koji bi shvatio da je dobio nalog da njegovi potičnjeni pronađu pisca i redakiciju koja je to objavila – pisac bi bio streljan, a redakcija spaljena. No, Al Kaponeu je bilo mnogo teže, jer nije imao svoju držvau kao Vučić, u kojoj sve institucija rade za njegovu Mafiju, koja nosi skračeno ime SNS.

  8. Ne mozete poreci da se u Srbiji otvara veci broj fabrika nego ikada ranije, a po vama u njima ne bi smeli da traze posao clanovi SNS-a!?! Stranke koja ima ubedljivo najvise clanova i simpatizera…

  9. Momire, podržao si divljanje i pretnje nasiljem od strane neofašista u Nišu kada su onemogućili prikazivanje debatu o dokumentarnom filmu o stradanju kosovskioh Albanki. Pamti se, pamti, Momire. Uzgred šta bi sa izveštajem komisije, na čijem čelu si bio, o zloupotrebi ogromnih suma budžetskih para od strane srpskih funkcionera na Kosovu? Nešto načelno si u republičkoj skupštini rekao i – muk.

  10. Ozbiljne optuzbe za isisavanje para iz javnih preduzeca pitem javnih nabavki. Tvrdnje za tuzioca, posebno kada se ima u vidu ko ih iznosi. Sve sto je receno znalo je se ili je se moglo naslutiti. Crni dani.

  11. Momir Stojanovic je idejom o "resenju" Kosovskog pitanja /zamena dela Kosova za Republiku Srpsku, znaci novi gradjanski rat/ PONISTIO sve ono sto je dobro rekao.Bio je na celu Anketnog odbora za kontrolu trosenja novca drzave Srbije na Kosovu.Naculo se /sam je o tome govorio/ da je tu svega bilo ali Izvestaj nikad nije podnet skupstini niti se o tome vodila rasprava.Insajdera iz SNS ce biti sve vise, kako istina o kojoj Momir Stojanovic govori, bude izlazila na videlo.Pored ovakve opozicije, moramo sacekati da se SNS i sateliti sami uruse.

  12. Momir Stojanović bi uz dobra zapažanja o kriminalizaciji našeg društva da prigura i velikospstvo. On kao da je izgubio memoriju. Svi znaju kako je zlo nanela Srbima neostvarena velikosrpska ideologija. On bi da razbuca Bosnu i Hercegovinu po nacionalnim šavovima a BiH je razuđeno područje koje je povezano infrastrukturnin mrežama – putevima, energetskom postrojenjima zavisnim industrijskim pogonima… to je nedeljiva celina. Momir se ne osvrće na mišljenje takođe nekih Srba koji kažu da je zločin razbijati zavičajnost ljudi – Srba, Bošnjaka i Hrvata, koji su vekovima živeli na istoj teritoriji BiH!

  13. Prilicno nezgodan intervju za SNS centralu i njene botove. Traze se nacini da se ove izjave komentarisu ali nesto im ne ide. SNS korupcija je tolika da se vise i ne trude da sakriju.

  14. "Treba ponovo da dođu Nemci,da nam budu tutori!"-Rođak,prvoborac!

  15. Тачно господине Стојановић.Србија је приватна држава где је главног газду тешко пронаћи.Јербо је под савамалском маском,која је црња и анонимнија од маске кљу-клус клана у Америци.Ови у Америци су против црнаца и за робовласништво,ови код нас су против било ког живота само за свој џеп и своје упражњавање перверзија!Укратко главни газда Србије се може индентификовати са две речи,његово име је- к о м п л е т н и и д и о т !!!

  16. Ja mozda nemam neke skole kao ovi komentatori sto kritikuju ali iamm oci da vidim da ova vlast radi vredno i da srbija napreduje.

  17. Srbija je drzava koja je u rukama tajkuna-kriminalaca i politickih pljackasa. To je tako od 1991 pa sve do danasnjih dana. Sadasnja vlast ce dokrajviti Srbiju i njene gradjane. Zakone prave za njihove pljacke, dovlace pljackaske investitore sa kojima dele novac od subvencija i jos dobijaju deo profita jer su im dali besplatno zemljiste, objekte i robovsku radnu snagu. Jos mnogo toga bih mogao da napisem no treba dosta mesta, u svakom slucaju pljackasi i sljam vladaju a i opozicija nam nije bolja sve su to bivsi lopovi koji su jos bave svojim zanatima.

  18. ŠTO JE,,LEPO,,I,,NADASVE,,NADAHNUTA,,OVA NAKNADANA ,,PAMET,, SNS,,ČELNIKA,MOMIRA,,.ŠTA BI SA ONIM,ROKOM,OD 100DANA ZA OBJAVLJIVANJE,KORUPCIJE I NEZPAMĆENOG I NEKONTROLISANOG OD BILO KOJE,,INSTITUCIJE,,.TROŠENJA BUDŽETA ZA,,SRCE SRBIJE,,KOJEJE ,NA ,,VREME,,,OSUJETIO,,,DR ŠONE,, ZBOG,,NASTUPAJUĆIH,IZBORA,, JOŠ 2012.,

  19. generale!!! ti si dokaz da sigurno propadamo…ako je tebi generale kao bivsem bezbednjaku i obavestajcu uz to i GENERALU trebalo ovoliko vremena da shvatis sta je to srpska politicka scena a posebno SNS..sta onda osta za prost narod..?? ili si ti to znao generale a bio si iz neke koristi toliko dugo uz njih..??

  20. E moj generale. Onom Ojdaniću sam rekao da je za vas generale ondašnje najbolje bilo da ste za savetnike imali zastavnike. Dogadjanje naroda je skupo koštalo Srbiju Mnogo i premnogo. Vučić je napravio za njega izvanredan sistem. Sve je uvukao u SNS, kako sam negde pročitao stranka nastranih Srba, ali bilo kako bilo teško će doći do promena, Podrška Miloševiću nas je skupo koštala,, posebno JNA koja nije znala gde će, pa je formirala SKPJ partiju za očuvanje komunizma i time svetu poslala poruku da joj nije do Jugoslavije već do komunizma. Ipak Vas podržavam i nastavite jer Vaša reč je veoma značajna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.