Movsesijan: Tražićemo da se gradski izbori odvoje od predsedničkih

Novi predsednik Nove stranke za Danas o ujedinjenju sa Pokretom slobodnih građana i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Nekada je opozicija kukala da se Vucko plaši gradskih izbora i predsedničkih zajedno….Pa im ispunio želju…Opozicija mora da izabere nekog poštenog… novo lice…npr…Dragan Djilas vozi skroman dzip poštovan u Nato i Usa krugovima…a razveselićemo napaćeni albanski narod na Tajlandu…

  2. Opozicija mora da se okupi iza jednog kanditata….Marinika Tepić bi nas uvela u Nato i spasla bede !!

  3. Likovi okupljenu pod imeno Nova (ne razumem šta je tu novo) stranka osvoje manje od 1% na poslednjim izborimo, SNS im je skupljao potpise jer su osvojili manje glasova od skupljenih potpisa i pravite intervju sa nekim tzv. predsednikom stanke, koji je predsednik onoliko koliko je Radojičić gradonačelnik u Beogradu.

  4. Ideja u vezi lokalnih izbora. Opozicija se zanima sama sa sobom i ne postoji kandidat zbog koga bi izašao veći broj birača nego obično.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.