Može li opozicija da povrati Beograd

Ostavite komentar


    1. Ne znam da li je Beograd protiv sns ali je sigurno protiv unistavanja,trovanja vode,pljacke na svim nivoima,nocnog divljanja I maltretiranja ljudi celonocnom muzikom do jutarnjih sati.Ko obeca uklanjanje rugla sa obala Save,povratak nocnog mira,kaznjavanje I konfiskaciju imovine lopuzama-ima sanse da dobije izbore u Beogradu.Takodje I ko je spreman da rezultate izbora brani svim sredstvima.Kradja na izborima se ne sme dozvoliti.

    1. Zar na početku teksta ne rekoste da zbog nebrige gradske vlasti je Beograd najviše pogođen pandemijom, a u nastavku da je isti taj Beograd najpogodniji za demonstracije (one u julu zbog zatvaranja). Vi ne znate da li želite zatvaranje , ili „slobodu „, šta biste kada bi kojim slučajem osvojili vlast!

  1. Svojim lazima, obmanjivanjem i svakodnevnim uvredama i pretnjama opozicija je svakim danom sve dalje i dalje od osvajanje bilo cega u Srbiji.

  2. Poštovana g-đo Lukač, da bi opozicija »osvojila« Beograd, odnosno kako ste napisali »povratila« Beograd, morale bi vođe opozicije da dođu malo u Ljubljanu da im »naše gore list« g-din Zoran Janković objasni kako je uspeo da od 2006. godine pet (5) puta u kontinuitetu pobedi na izborima za gradonačelnika Ljubljane i to uvek u prvom krugu i sa više od 60% glasova birača. A pobedio je, ne sa programom koji bi bio sličan programu koji je do sada koristila opozicija u Beogradu i koji se svodio na to; da su bolji od onih koji su trenutno na vlasti, već sa konkretnim infrastrukturnim i drugim projektima koji bi stanovnicima Ljubljane doneli bolje uslove života i rada. Inače, i za Vašu informaciju, g-din Janković se do prvih izbora 2006. godine nikada nije bavio politikom, već privredom i zato Ljubljanu vodi kao preduzeće i niko mu od političara koji se menjaju na vlasti ne može ništa, biće gradonačelnik do god bude želeo da radi taj posao.

  3. Ako su ista dobro radli onda je to sa KOV 19. Da ne bese te KOV 19 ne bi smo sada imali ni bolnice nove, niti bi se tako ubrzano radila infektivna, svi bi bili u zdravstvu i po Beogradu i po unutrasnjosti zaparlozeni kao stu su bili i pre KOV 19 .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.