Može li Zapad da privoli Kurtija i Vučića na dogovor oko tablica?

Sagovornici Danasa o mogućem raspletu najnovije krize na liniji Beograd-Priština

Ostavite komentar


  1. Po Briselskom sporazumu iz 2011, uz produženje rokova 2016. za Vučićeve vlade, 1) u septembru 2020. prestalo je izdavanje tablica sa KS (Kosovo) a 20. septembra 2021. prestalo je njihovo važenje i 2) tablice sa KM, PR, UR… izdate u Srbiji su od 20. septembra službeno nevažeće! Takođe, 3) tablice sa BG, NS, KG… izdate u Srbiji su od 20. septembra 2021. službeno nevažeće i, po sistemu reciprociteta (jer u Srbiji tablice sa RKS nisu priznate), menjaju se na ulasku na Kosovo probnim tablicama!

  2. Ubiranje jeftinih politickih poena od strane Vucica. Zamajava nas oko nebitnih stvari a kamioni prolaze njihova firma radi ……

  3. Lako je predvideti ishod ove veštački izazvane krize. Kurti je mnogo ozbiljniji igrač od ratnih kadrova (Tačija, Haradinaja i Vučića).

  4. Boli zapad đoku za kurtija i sličnih njemu ‍♂️
    Zapad interesuje lova i to velika lova , koliko love toliko muzike ‍♂️
    Znači ako platiš će te vole , pa i društvo ti je takvo ako častiš stalno dobar si drug a ako ne kao da nisi ni bio

  5. Neka sprovedu dogovor o ZSO, jer džaba se dogovaramo ako se dogovoreno onda ne sprovodi.

    A što se tiče tablica, ovi naši treba da im daju ultimatum: ili da do petka u 12:00 uklone oklopnjake sa administrativne linije, ili će oklopnjaci biti uništeni u samoodbrani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.