MSP Nemačke: Održiv sporazum Srbije i Kosova za trajnu stabilnost regiona

Ostavite komentar


    1. Mala ispravka: Kosovo su priznale sve evropske zemlje sem onih koje imaju „svoje Kosovo,“ kao i sve ozbiljne zemlje koje nesto znace u svetu. Naravno ima i nasih „prijatelja“ kojima je Dacic pomogao da se predomisle dajuci im u znak zahvalnosti po koju unethicku sliku uz poneku sevdalinku. Dobro bi bilo da nam „deda i takav unuk“ i svi njihovi istomisljenici kazu imena nekih i objasne gde se nalaze te drzave. (ili plemena)

  1. Nemci i Francuzi! Vi ste zbog krize u kojoj se nalazi EU s pravom prestali da razmisljate i delujete na prosirenju clanstva u Uniji.
    Zar mislite da, po obrnutoj analogiji, imate pravo, ili da ce nas narod prihvatiti da, u (takodje) krizi u kojoj se nalazi Srbija – zdravstvenoj, politickoj, institucionalnoj, ekonomskoj – da nam vi namecete i forsirate pregovore o bilo cemu, i sa bilo kim!?! Sa „pregovaracima“ sa Kosova i Metohije, gde se vlast menja cesce nego godisnja doba. Gde se sa drzavnickih funkcija odlazi zbog optuzbi za ratne zlocine! Gde ekstremna albanska desnica, trenutno u opoziciji, ima jaku podrsku odredjenog sloja tamosnjeg stanovnistva. Ili sa nasim „pregovaracem“ koji je uoci predvidjenog odlaska u Vasington izjavio da ne zna ni ko ce na susretu ucestvovati, niti o cemu ce se razgovarati!!
    Sto se gradjana Srbije tice, oni znaju da naseg „pregovaraca“ niko nije ovlastio za „pregovore“ o Ustavu Republike Srbije.
    Ako je potrebno – sredite svoje dvoriste a nas postedite vaseg retrogradnog kolonijalnog mentaliteta.
    Ogranicite se na razvijanje svih onih svetlih oblika saradnje po kojima su nase tri zemlje poznate iz zajednicke proslosti.

  2. Nemci i njihova patoloska opsesija otcepljenjem Kosova od Srbije i albanizacijom Kosova. Nije im uspelo za vreme II svetskog rata, ali ne odustaju… Neverovatno da Nemci, koji su toliko zla pocinili na ovim prostorima imaju obraza da se ponovo mesaju i da namecu svoje interese, da podzravaju iste one kao i pre 70 godina. Nemci B=bezobrazno zloupotrebljavaju EU za nametanje svojih interesa. Koje „dve zemlje“ spominje Mas? Da li je citava EU priznala tu albansku tvorevinu na Kosovu kao posebnu drzavu i zemlju? Nije, te samim tim Mas nema prava da nemacko, pro-velikoalbansko vidjenje predstavlja kao stav citave EU i institucija EU.

  3. Mala ispravka: Kosovo su priznale sve evropske zemlje sem onih koje imaju „svoje Kosovo,“ kao i sve ozbiljne zemlje koje nesto znace u svetu. Naravno ima i nasih „prijatelja“ kojima je Dacic pomogao da se predomisle dajuci im u znak zahvalnosti po koju unethicku sliku uz poneku sevdalinku. Dobro bi bilo da nam „deda i takav unuk“ i svi njihovi istomisljenici kazu imena nekih i objasne gde se nalaze te drzave. (ili plemena) Da li ce i kada biti objavljen ovaj komentar koji je posle jos prewar sati?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.