MUP podneo krivičnu prijavu protiv Obradovića i još tri lica zbog incidenta ispred Skupštine

Ostavite komentar


  1. Kako samo četiri lica? Hoćete reći da Martinović laže? Čovek je izjavio da je Rističevića tuklo,oborilo na zemlju i šutiralo petnaest osoba,nanevši mu teške telesne povrede,zbog kojih je jedva izašao na govornicu i nastavio sa lažima zbog kojih su ga verovatno i napali.

    1. Neverovatan zločin ispred Skupštine, zločinački pretučeni poslanici Rističević i Lončar koji su zbog dobijenih posledica kasnije preminuli. Oproštaj od preminulih članova SNS-a je obavljen sutradan a shrana obavljena na novom groblju u Ruzveltovij na parceli srpskih velikana. Prenos sahrane su obavile sve TV stanice sa nacionalnom frekvencijom.

  2. Hvala Boško za opšte dobro koje činiš! Respect i moje simpatije, sa totalno građanske opcije.

  3. Znaci nema podnete prijave protiv najveceg skupstinskog incidenta risticevica. On moze da vredja i pljuje svakog u ovoj zemlji nekaznjeno dok su svi ostali, koji s pravom reaguju na jezik mrznje i primitivizma pomenutog pljuvaca bivaju oznaceni kao nasilnici.

    1. jbg. ipak smo u reality sceni,bilo da se radi o vladi ili skupstini….

    1. Ako se na snimcima utvrdi da izjave Rističevića,Atlagića,Martinovića nisu istinite,da imaju elemente izazivanja mržnje,da li će se i protiv njih pokrenuti postupak.

  4. Tako i treba. Svako ko pocini bilo kakvo nasilje mora da odgovara! Onakav napad na ljude i cepanje i udaranje poslanika je nedopustivo u 21. veku! Sve se moze resiti mirnim putem, bez incidenata, mrznje I napada!

  5. Dakle . . . pise RTS da je MUP podneo nekakvu prijavu a ne “ osteceni “ poslanik Risticevic . . . mada se na snimku vidi da mu neko ( verovatno obezbedjenje ) iza ledja vuce jeftini sako i cepa ga . . .nikakva suturanja ni lincovanje . . . ajd’ . . . bre . . . posaljite bar Krivicnu Prijavu osumnjicenima jer ljudi nemaju pojma da su osumnjiceni za . . . sta ono bese . . .“ osnovana sumnja “ . . . ili je ovo providno skretanje paznje sa 2 MILIJARDE Eura novih paprenih dugova . . . ili nastavka Pandemije sa preminulim ( cudno ali se PLANSKI sve smanjuje ) i to bas pred glasanje . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.