Na dnevnom redu Skupštine izbor sudija – i sudija Majić

Ostavite komentar


  1. Kad Marjan Risticevic dozvoljava sebi da komentarise odluke sudije Majica, i to bez posledica, cini mi se da je Srbija dotakla dno u zivom blatu

    1. Pa,Rističević nije oslobodio zločince braću Mazreku i još 5 terorista,nije Rističević oslobodio pedofila,nego kovert-“sudija“ Majić.Rističević ne ide u sud i sudi nekome, a Majić ide po raznim tv.emisijama da vodi politiku.Dakle “sudiju“ Majića ima pravo svako da komentariše.

  2. Zanimljiv predlog mog omiljenog poslanika o kutijama u sudovima. Kako bi bilo da se takve kutije postave ispred Skupštine i da u njih građani ubacuju primedbe i ocenjuju poslanike. Mislim da bi moj omiljeni poslanik dobio 0! A sve koje on napada je podržavam. Na neviđeno.

  3. Kada sudiju Majica, a i bilo kog drugog sudiju, napada ovaj nazovi poslanik, koga on predstavlja to je već upitno, onda znači da taj sudija bas vredi i da nemaju nikakav uticaj na njega, te im zato smeta. Pazite on je dao sebi za pravo da ceni rad jednog sudije i to čak konkretnog slučaja, strasno. To je ta priča o večitoj borbi između grana vlasti. Tu je izvršna uvek htela da ima prevagu, naročito u odnosu na sudsku, a evo sada i zakonodavna ne zaostaje u tome, potpuno se odvojila od svog suverena i radi samo zarad usko političkih interesa pojedinaca koji nose tu vlast.

  4. Dovoljno je videti mu facu kad izlaže – svakom iole normalnom je sve jasno. „Našla se vila u čem nije bila“. On je sramota za Skupštinu Srbije (doduše, ne samo on). Ta nadobudnost, osionost, prepotentnost… koja nema pokriće po bilo kom osnovu. Ali, izvršava ono što Av odgovara. Još kad mu pripomognu Martinović, predsednica, neki potpredsednici Skupštine – onda možeš samo da se ispovraćaš…

  5. Skupština Srbije može samo da mlati praznu slamu. Vučić na slobodi to i potvrđuje…
    Izdaja, pljačka i rasprodaja Srbije nisu teme u parlamentu. Pa šta!?
    O čemu se vodi debata? Niočemu. „Vrana vrani oči ne vadii“.
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.