Janjić na okruglom stolu na FPN: Situacija u medijima žalosna

Ostavite komentar


  1. Skup nije u REPREZENTATIVNOM sastavu BEZ UNSa, gospodine Milane Antonijevicu.
    I bez reprezentativnih predstavnika RTSa i RTVa.

  2. Mogu skupu da prisustvuju svi novinari u Srbiji ali neće ništa da se promeni ako je na Glavnom odboru SNS-a odlučeno koji mediji će se finansirati iz budžeta, a koje medije treba uništiti zabranom objavljivanja reklama u njma, čime ih finansijski iscrpljuju. Nije dovoljno ni da opozicija bude dovoljno zastupljena u njima. Još veći problem je što se opozicija neosnovano blati i prikazuje u najgorem svetlu, a sa druge strane mediji ne prikazuju realnu situaciju u zemlji jer treba da kritikuju vlast ako nešto loše uradi ali i pohvale ako je nešto dobro. Mediji su demokratski korektor društva i njegovih anomalija. Nigde u okruženj na Balkanu nema takvih i toliko ogavnih tabloida kao u Srbiji gde je glavna vest neko ubistvo ili život raskalašenih sponzoruša i prostitutki.

    1. Медији функционишу по принципима које су драган Ђилас и Жуто предузеће установили, само сад кајмак скидају АВ и његово предузеће.А што се тиче новинара, њих је у Србији све мање , све више је дновинара које можеш да купиш за масан бурек и ладан шприцер.Извињавам се, има и скупљих.

  3. „Opozicija bi volela da ubija ljude po Srbiji koji drugačije misle, koji grade, više rade i malo su pošteniji od njih. Taj film neće gledati“. To je podnaslov u jednim medijima danas a ove reči je izrekao naš predsednik. Još tužnije je da je ovo izrečeno pred masom a onda nakon ovakvih reči sledi aplauz hiljada prisutnih. Ner znam šta reći???

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.