Na koje glasače može da računa platforma DSS i POKS

Od Koštuničinih do Šešeljevih glasača

Ostavite komentar


  1. U ovo mogu da poveruju oni koji ne znaju kako je vlast napravila spo2 nazvan poks kako bi onom spo 1 smanjila cenu. Posto je opozicija bojkotovaa izbore, kako ne bismo imali model severnokorejskog parlamenta na izborima se nisu dodavali glasovi samo vladajucim partijama vec i ovim fantomskim. I tako zamalo poks da udje u parlament i sad misle da su bitni. A dss je ionako na aparatima, nego ih vlast povremeno ozivi kao neobavestemu opoziciju…. nazalost, srbija nema desnicu i bice onemoguce o njeno stvaranje!

  2. oni mogu da zadrže glasače samo ako dveri ne izađu na izbore. Ako izađu ja u tom slučaju neću glasati za njih kao prošle godine nego za Dveri. Dakle u startu imaju jedan glas manje.

  3. Покрет обнове Краљевине Србије, је једина монархистичка странка. са циљем да окупи све лиферанте парламентарне странке и уједини
    демократске снаге, матице као дијаспоре за повратак парламентарнe и уставнe краљевинe, престолонаследником Александар Другим , након Другог светског рата, комунизма, прогласа вишестраначких избора, петог октобра и три деценије парламентаризма у Србији.
    Коалиција ДСС-ПОКС недавно саопштила да је платформу подржала још 11 удружења, Новосадски патриотски фронт и српска зора и која броји преко шест посто гласача у Србији.
    ДСС и ПОКС су успеле да пронађу и неку врсту компромиса о темама, суштине и различитости о потреби јавне дебате о систему уређења и монархије ,али и о промени изборног система у Србији.
    Богу слава а краљу држава!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.