Zelenović: Brojne nepravilnosti na ponovljenim lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. Zelenko puk’o skroz. Više mu se isplatilo da je ostao onaj rezultat. Džabe je prbacivao izborni materijal kod sebe u auto.

  2. E moj Zelenoviću zar ti nisu rekli iz Saveza za Srbiju da ne ideš na izbore u Šapcu? Tvoj odgivir he bio da u Šapcu postoje uslovi za korektne izbore. I šta sada hoćeš?

  3. E moj Zelenoviću zar ti nisu rekli iz Saveza za Srbiju da ne ideš na izbore u Šapcu? Tvoj odgivor je bio da u Šapcu postoje uslovi za korektne izbore. I šta sada hoćeš?

    1. Znači, ipak priznaješ, da ste vi iz SzS (Sve za Sebe) bojkotovali izbore zbog toga što bi doživeli katastrofalni poraz. Bravo.

  4. Zelenovicu covece, svaki put sve manje glasova dobijas. Budi covek priznaj poraz. Razlika je preko 12 hiljada glasova. Sta tu nije jasno?

  5. Po prirodi sam strpljiv čovek, neki kažu flegman. Ali brate, ovo je previše, Zelenović želi da mu neko pokloni izbore. To se sigurno neće desiti, a svako mora da sačuva dostojanstvo. Najgore je kad izgubiš poštovanje. Dosta je bilo.

  6. I? Kako su prošli Zelenko i Dušan Petrović-Šane? Kao mlada prve bračne noći… buahaha… ahahaha… haha…

  7. Ovaj covek se sve vise „ukopava“ a da toga nije ni svestan ili mozda ne zeli da prihvati realnost!

  8. Cela Srbija zna da su izbori namešteni i ti si opet odlučio da učestvuješ u ovim lažima. Umesto Bojkota izabrao si podršku režimu. Napustio si SZS i pogazio reč. Tako ti i treba

  9. Konačno su građani Šapca izašili iz mračnog tunela u kojem je vladao Nebojša Zelenović. I nakon trećeg kruga ponovo je doživeo debakl, što je očigledan znak da ga građani Šapca više ne žele na vlasti.

  10. I treći put na izborima SNS je osvojila u Šapcu ubedljivu pobedu. Nebojša Zelenović je ponovo do nogu poražen. Građani Šapca su pono rekli da ga više ne žele na vlasti.Šta će sada izmisliti, jer mu se udobna fotelja ne prepušta, drugom koga narod hoće.

  11. Nebojša Zelenović daj već jednom prestani čoveče da maltretiraš građane Šapca, svaki put sve manje glasova dobijaš. Budi već jednom čovek priznaj poraz. Razlika je preko 12 hiljada glasova.

  12. Ko o cemu Zelenovic o nepravilnostima na izborima, a nikako da prihvati poraz da je izgubio, shvati covece da je narod glasao, i rekao svoje

  13. ajde zeleni prekini više. ubeđivao si nad mesecima kako u šabcu postoje uslovi za fer izbore a sada ispade da su to najgori izbori u istoriji Srbije. Prekini ovo više jer ovo sada šteti opoziciji u celosti a ne samo tebi. Cela opozicija izgleda nesposobna.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.