NADA parlamentarna u Mionici 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Srpska koalicija NADA koju čini POKS i DSS, učestvovala je na lokalnim izborima u Mionici i Negotinu.

Na osnovu obrađenih 90 odsto podataka sa biračkih mesta u Mionici, koalicija NADA ZA MIONICU osvojila je 5 odsto glasova i postala parlamentarna u lokalnoj skupštini, saoptili su iz ove koalicije.

Na izborima u Negotinu nije prešla cenzus.

„Za nas izbori u Mionici i Negotinu nisu bili nevažni, jer je za nas kampanja uveliko počela i obilazimo celu Srbiju. Očekivan je bio rezultat za nas da ćemo u Mionici preći cenzus, a u Negotinu ne, jer smo imali vrlo mlad odbor.

Protekli izbori u Kosjeriću gde smo osvojili 8 odsto, Mionici 5 i u Zaječaru oko 3 i Negotinu, pokazali su jasno da srpska koalicija NADA ima među biračkim telom desnice i desnog centra najubedljiviju podršku“ – izjavio je kandidat za predsednika Srbije i predsednik DSS, dr Miloš Jovanović, navodi se u saopštenju.

„Zadovoljni smo izbornim rezultatima, imajući u vidu da su ove dve opštine jako uporište vladajućih stranaka. Drago mi je da su se monarhisti odazvali našem pozivu da podrže koaliciju NADA i da smo zbirno na poslednjim izborima u četiri opštine i grada osvojili treće mesto“ – izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari