Najavljeni protesti i u Novom Sadu i Vojvodini

Ostavite komentar


  1. Gospodine predaednice, na vlasti ste bili do 2016.u Vojvodini.. razumem da Vam se cini davno, pa govorite do 2012. Mnogo ste urnisali Vojvodinu pa bi opet. Vi nikad..mozda neko drugi..al Vi ne daj Boze

  2. vojvodinu =vojvodjanima, zelimo sami da odlucujemo o svom zivotu a ne da nam SNS i batija dodeljuje kako je ON zamislio.

  3. Nemam ništa protiv da se protest 1 od 5 miliona proširi i u Novom Sadu jer ja jesam jedna od pet miliona. Jedino ne želim da to bude pod vođstvom demokratske stranke jer dok su bili na vlasti u Vojvodini nisu ništa uradili za nju. Sve što se tiče Vojvodine odlučivali su beogradski salonski političari. Ja sam član demokratske stranke od njenog osnivanja i mogu reći da sam razočarana ljudima koji je vode od smrti gospodina Djindjica. Sve se svelo na lične interese i da je rezultat takve politike dovelo do onakvih rezultata na poslednjim izborima.
    Pokret 1 od 5 miliona ne treba da bude obojen politikom jer smo mi kao gradjani nezadovoljni sadašnjom vlašću ali i svim prošlim vlastima izuzev perioda kada je gospodin Zoran Djindjic bio premijer jer se jedino tada osetilo da je Srbija krenula napred. Svi ostali aktuelni političari treba da se duboko zamisle onim što su postigli jer narod želi promene i novu snagu koja će da povuče napred. Ni sadašnji ni bivši političari su nam dokazali da to ne mogu a ni ne žele.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.