Najviši državni zvaničnici Srbije čestitali građanima nastupajuću 2020. godinu

Ostavite komentar


  1. Ja želim da vam ovo bude poslednja godina u kojoj nas ponižavate, ograničavate, pljačkate !

    1. Svaka ti cast al ti imas konjske zivce kad mozes da je slusas i trpis, trebalo je da je vec odavno nema na politickoj sceni

  2. Ja video sliku na brzinu, pa mislio da se Alo,alo vraća na naš program. Pa šta, ionako godine prolaze pa valjda Helga počela naočare da nosi.

  3. Nemojte molim vas vise da nam cestitate NOVU GODINU, toliko ste dobronamerni, posteni i iskreni da dnevo odlazi cca stopedeset mladih ljudi iz SRBIJE, to je rezultat VASE LICEMERNE I LAZLJIVE CESTITKE, a necete ubediti narod da ste AUTOPUTEVIMA I SRAFCIGER FABRIKAMA KOJIMA DAJETE SUBVENCIJE OD NASIH PARA da ste zaslutzili da budete V L A S T, i obecate narodu da ce za desetak godina svi otici zahvaljujuci VUCICU I SNS-u na nek RAJSKU PLANETU , gde nece biti plata a zivece se ko sto niko na zemaljskoj kugli nije ziveo

  4. Ja stanovnicima Srbije čestitam novu 2020 godinu i želim im puno zdravlja i još više sreće, jer će im biti potrebna da se reše ove trojke i njihovog šefa . Kad se rešimo njihovog šefa koji je za njih i alfa i omega, a za nas diktator , lopov, lažljivac, loš glumac, osor i bezobrazan, onda ćemo moći da živimo bolje, ali da više nikad ni jeednoj vlasti ne dozvolimo da postanu ovakvi kakav je AV danas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.