„Najzreliji za promenu vlasti u Srbiji je grad Niš“: Dr Dragan Milić najavio izlazak na lokalne izbore u tom gradu

Ostavite komentar


  1. Dragi i vrlo uvazeni kolega, prilicno ste u pravu kad govorite o visegodisnjoj zamrlosti u nasem gradu, tacno je, ali ako zaista ne zelite „da se jedna losa vlast smeni drugom losom vlascu“, zasto onda rusite ovu vlast, koga vi to boljeg vidite u ovoj napadno nasilnickoj, mahom neobrazovanoj, ulicarskoj, izdajnickoj, potkupljenoj, zapravo vrlo licnoj i sebicnoj opoziciji? Dovoljna bi bila ideja o departizaciji, a na nju ce vam ova vlast pre pristati nego opoziciona. Pa, zaboga, Nis je vec jednom imao opozicionu vlast i bilo je strasnooo!!! Ne ponovilo se, ne sad nego nikadaaa!!! Molim, samo ne opet neki Zivkovic! Priznacete, ipak, ni najgori-a iz SNS-a ne moze biti tako los-a! Ne gledajte opoziciju po sebi, vi ste u njoj tek redak biser. Opet, u niskom SNS-u ima kukolja, treba ga izdvojiti, ali ne sjahati Kurtu da uzjase Murta. Tek tako niskom „mraku“ nikad nece svanuti. Departizacija vam je, medjutim, dobra ideja. Ona, pak, trazi medjusobnu saradnju vlasti i opozicije, a vi,opet, ni to necete. Nekako se i sami zavrteste u krug?! Pa, znate sta, morali bi ste i vi malo u svojoj ljutnji spustiti gard. P.S. Uzgred, da ne bude zabune, nisam clan nijedne partije i vrlo se trudim da budem objektivna u odnosu na sve.

  2. ….najavio je povećanje budžeta kroz dovođenje „najmoćnijih investitora“, pre svega iz SAD i Evropske unije…
    Svako svoje dovodi ! Necemo investirati u domacu pamet i privredu, vec cemo nekog dovesti. Koja je razlika hoce li doci Kinezi ili Amerikaci .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.