Poruka N1 na prekrečenom muralu Ratka Mladića

Ostavite komentar


  1. Navijači FKP koji zajedno sa CZ duguju državi 110 miliona evra upiru u drugog i nazivaju izdajnicima. Evo predloga za te patriote, umesto tiketa u kladionici sakupite dobrovoljne priloge i platite porez vašeg omiljenog kluba.

  2. Verujem da bi krug dvojke bio frampantno iznenadjen kada bi znali da je ovakav stav vecine u Srbiji. Ni N1 ni pink. Ubedjenja da su Kasjukas i st. Protic. Djilas i Vucic. dva glasa jedne glave. State departmenta

  3. Ni po babu, ni po stricevima, vec po pravdi Boga istinoga-svako je dobio porciju uvreda, samo sto mi se cini da je n1 izvredjao megafon sima spasic a ne navijaci jer je pisao neko ocigledno nepismen, a to Grobari svakako nisu.

  4. Može jedna emisija ili tekst o repertoaru sa razglasa u vozu u Austriji?Prpa bato,neda gazda!

  5. Ne znam zašto, ali osećam blage simpatije prema Grobarima. Verovatno zbog otvorene prozivke Pinka. Ali deo tih Grobara su i Velja i njegova ekipa! Ili ste to već zaboravili. Ili vam nisu ni smetali? A papir i zid svakako trpe, problem su posledice. A one su, kao što smo nedavno videli- katastrofalne! Tako da je jasno šta je vaš cilj, da u jadnoj, nesrećnoj i neuređenoj državi uz pomoć „prijatelja “ sa strane nastavite da lovite u mutnom i još unazađujete ovaj narod. Drugim rečima, da nastavite niz od ovih 30 i kusur godina. A ko zna, možda neki glupi somovi i progutaju vaš mamac!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.