Naprednjacima apsolutna većina u Zaječaru i Kosjeriću, u Preševu šest odsto glasova

Održani lokalni izbori

Ostavite komentar


  1. Majstore, bidi malo aktivniji, pravi odbore po celoj Srbiji i skupljaj ljude svojim programom. Vlast se ne dobija na rts-u, vec na izborima. Ovaj genije nece tek tako udovoljiti vašim željama. Zbog vaše pasivnosti plašim se da će doći na kraju do pravog sukoba. Izlazite na izbore, bojkotom samo pogoršavate stvari svuda

    1. Izlasnost 49% a oni osvijili 47%! Opozicije nije ni bilo! 17 poseta predsednika, premijera i ministara za mesec dana. Prave stadion u Zaječaru, za petoligaša, od par desetina miliona eura!? Samo zbog izbora. Predsednik bio pre mesec dana, zarad stadiona, i sada ponovo. Maltretiranje ljudi, pretnje, prozivanje ko ne izadje, džipovi, država, lokalna administracija,policija, vojska, BIA…sve je u korist jedne stranke na izborima…. i osvoje ni 25%!???
      3 od 4 čoveka nisu glasala za SNS, i pored svih zloupotreba. Zamisilte koliko bi glasako da nije bilo zloupotreba!

      1. Kako ce tek lose da u Vojvodini prodje,gde je korupcija i prodaja zemljista dostigla takve razmere,da ce sitni i srednji paori nestati.

    2. Da da uz teror pretnje i ucene. Imate duple spiskove javljate ako neko ne izadje na izbore, posećujete ih na kućnom pragu i pretite i ucenjujete. Gde to ima u evropi, samo u srbistanu.

    1. U odnosu na jun 2020,Vučić izgubio u Zaječaru preko 20 % glasova juče.Ni pritisci,zloupotrebe,17 poseta od Vučića do ministara,ucene..nisu pomogli..Plus bojkot opozicije koja bi za još 15 tak %,povećala izlaznost…Trend ozbiljnog pada kamarile na vlasti..

  2. Bio u Svedskoj 3 godine i vratim se u inat svima, otvorim firmu i uletim u brdo posla sa Svedjanima…. Rokove nepostujemo, materijali zadnja klasa, sve prevara do prevara. Radnici se vise bave koliko meni ostaje a za moje dazbine nece ni da cuju. Kad vidim koliko glasova dobijaju Narodnjaci mogu samo da kazem 01.04. Sverige jåg kommer tillbaka. Aaaa u P.M.

  3. Koliko se sećam kad je zadni put današnja „bojkotaška opozicija“ bojkotovala izbore na vlast su došli SPS SRS JUL i SPO , koja je završena bombardovanje , što je iskoristila „bojkotaška opozicija“ pa je opozicija mila svoje ljude na svakom biračkom mestu (kao sada SNS) te nije mogla da prođe krađa glasova jer je Milošević izgubio „albanske glasove sa KiM“ i podršku Đukanovića.
    Koje „bombardovanje“ čeka sada ista ona „bojkotaška opozicija“ iz 90tih jer iako su napravili „nove stranke“ svi oni koji su glasali za njih se dobro sećaju ko su.

  4. U Srbiji ema zasad partija koja može da se suprostavi SNS. Moraće neka nova opozicija da se pojavi.Postojeća opozicija ide na ruku SNS. Mišljenja sam da je budućnost pokret Dostojni Srbiji.

  5. Sada je bilo lakše krasti nego ikada.Od kuće do kuće pod izgovorom boleštije,prekidač prebačen na prisilno glasanje pred svedocima.
    Ako to nije širenje zaraze u ime najprimitivnijeg cilja vlasti,od kuće do kuće .
    Farsa nevidjenih razmera.Posle nas mrzi svet zato što smo ,,napredni,,

  6. Mlatiti praznu slamu je dobiti od te slame NIŠTA, e to je ono što nedostaje onima kokji samo pričaju nedostaje im narod alo lopovi nemate narod , nemate ništa

  7. Glisicu polako sve dolazi na naplatu pa tako ce i kod tebe doci vreme da ti se lazi naplate budi siguran.

  8. o cemu vi pricate? bili su na proslim izborima i na mojim vratima i smarali da izadjemo da glasamo… i to je to, ponude olovku, upaljac itd… a ako se neko smatra ugrozenim, pa izadji na izbore i glasaj za djilasa, niko nece znati sta si zaokruzio iza paravana… a ako te teraju da slikas ti zaokruzi vucica, slikaj, a onda zaokruzi jos njih 5, pa ce biti nevazeci… mislim dosta bre vise sa tim lazima, da neko mora da glasa za vucica… ako neko ne zeli a ipak glasa, onda je tezak moron i lazov…

  9. Izlaznost je pokazatelj koliko ljudi ovu vlast podrzava,shvata i vlast da su gubitnici u lokalnim izborima,ali neca to priznati vec naprotiv svakoj logici to ce velicati.

  10. Izbori se dobijaju glasanjem,za sada.
    Tastaturom pobeđujete u virtuelnom svetu.

  11. Како је могуће да у Прешеву има 42000 људи право да гласа, а резултати које сте овде угрубо дали се односе на неких 5000 гласача. Где су остали људи и колика је излазност?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.