Naprednjaci iz Vranja traže krivično gonjenje za Boška Obradovića

Oštra reakcija Gradskog odbora SNS Vranja nakon posete Lidera Dveri

Ostavite komentar


  1. Banda komunista poziva na zakon.
    Sudnica odjekuje povicima *na smrt na smrt*.
    Srbija, domovina Antihrista.

    1. Ne znam na koga mislite kada pišete komunisti, naprednjake ili dveraše? Oni su možda slični ili isti, ali svakako nisu komunisti.

  2. „Trg laži Aleksandra Vučića“ ima veliki turistički potencijal. Sad kad nagrnu bugarski turisti, ma šta bugarski, svetski more! Bog će vas veseliti.

    1. Kakva glupost, koje je to krivicno delo po KZ? Neka se naprednjaci iz Vranja bave ozbiljnim krivicnim delima i postave javno pitanje zasto sin Zeljka Mitrovica koji je ubio devojku kolima i pobegao, ne sedi u zatvoru, vec kod kuce… kakva je to njihova pravna drzava?

  3. Kad pročitaš vest pa se pitaš šta radikali bez bedža sa juga konkretno zameraju Obradoviću i za šta treba krivičnu da popije?

    1. Da li je moguće da vi ne vidite razlog za krivičnu u tome da je sprejom uništio tek obnovljenu fasadu pozorišta u Vranju, pred kamerama, u po bela dana? Svaki drugi „običan“ građanin ove zemlje bi bio uhapšen istog momenta ali to očigledno ne važi i za Obradovića. Jel to ta bolja Srbija koju nam SzS nudi?

      1. Hvala bogu pa nam je sad sve po zakonu. Predsednik prekršio 44 ustavna zakona, porušeno sve u Sava mali, ni istraga nije pokrenuta, otac ministra policije lapa kako stigne, sin ga pokriva, ni I od istrage, uzbunjivača iz Krušikabproglasili za špijuna i uhapsili jer je otkrio prevaru a nije smeo da prijavi policiji jer ne bi ništa uradili. I kad se za sve saznalo i dalje ništa ne rade. Otvorili auto put, otpada asfalt, niko ne odgovara. Trg u Šapcu 4 puta veći od beogradakog, 400.000 koštao. Beogradski trg 4 miliona i još se radi. Da ne nabrajam više

  4. sta je to ostetio Bosko Obradovic i na koji nacin, mozda sto je izneo istinu o Potemkinovim selima ili sto nije freneticno aplaudirao Vucicu…

  5. U Vranje nema laganje – al’ samo za Pinokija na vlasti napravice izuzetak.On je pocasni Vranjanac, a ko njega „klevece i laze nasu ce osetit pest“ kako kaze himna uz koju je odrasla napredna „elita“.

  6. Ka ko ih nije sramota,da traze krivicno gonjenje zato sto je otkrio i skinuo foliju sa Narodnog pozorista.Ko je ovde kriv??

  7. Usput receno, mogao bi i Vesic da bude krivicno gonjen zbog ostecenja tudje stvari, tj Beograda. Ne da ga je ostetio, nego razrovao.

  8. Nije bitno ko trazi, bitno je da je zakon jednak za sve, ovo je cist vid vandalizma sto je uradio Obradovic.

  9. Ovo je za osudu. Da jedan drzavni funkcioner unistava imovinu drzave. Mozete da ne volite Vucica i SnS ali ako ovo ne osudite, onda imate ozbiljan problem u glavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.