Narodna stranka Bor: Bolnica u katastrofalnom stanju, Železnička stanica ruina 1Foto: Narodna stranka Bor

Iz Narodne stranke u Boru saopštavaju, da je Aleksandar Vučić pre godinu dana obećao da će ubrzo posetiti Bor i pojedina sela i to deset dana nakon izbora, ali je obećao i zaboravio. Oni pitaju “kako onda očekivati da se lokalna vlast u Boru ponaša drugačije”.

Prema njihovim rečima, nova lokalna vlast, koja se diči velikim budžetom, svoju neodgovornost pokazala je i pokazuje na svakom koraku.

“Grad Bor je, prema našem mišljenju, tužna slika Srbije. Toliko novca je „u igri“, a nikad prljavije ulice, neuređeni parkovi i trotoari, stepeništa su popločavana na čudan način, grejna sezona je najgora u istoriji grada, putevi razrovani”, ističu iz Narodne stranke.

Oni kažu da je blizu dve milijarde dinara u prethodnoj godini preneto, kroz subvencije, JKP Toplani.

“Ni to nije pomoglo. Toplana je kroz razne „ugljarske“  kombinacije postala protočni bojler i rupa bez dna. I nikom ništa. Još se vlast podsmeva građanima koji su se pobunili zbog lošeg ili nikakvog grejanja. U međuvremenu, čeka se toplana na sečku”, preciziraju iz Narodne stranke i dodaju da “od izbora u aprilu prošle godine ništa se nije promenilo na bolje”.

Oni su se osvrnuli i na ulazak nekadašnjeg vođstva stranke „Most“ u Boru, koji su se ubrzo utopili u SNS.

“Nismo ni očekivali da Miki Janošević, koji jedno priča, a sasvim drugo radi, bude neko ko će raditi bolje od Milikića. Dovoljno je spomenuti da je svog sina postavio na mesto prvog čoveka FK Bor i sve će biti jasno”, kažu oni.

Oni ističu da je bolnica u Boru u katastrofalnom stanju, a da je “Železnička stanica Bor, nekada ponos grada, pretvorena u ruinu”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari