Narodna stranka: Funkcionerku ispitivala policija zbog kritike na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Kada Voolin vodi policiju, a Stefanović vojsku, sve je moguće. Vrhunac bi bio da je (slučajno) na čelu BIA neki keramičar.
    Tada bi naše dno bilo potpuno.
    Ili već jeste?

  2. Samo da znate da se ja suzdrzavam od komentarisanja jer je odredjena persona nesrabilne psihe, kratkog uma i neracionalne zaljubljenosti u drugu odredjenu osobu, dobila mehanizam za represiju nad gradjanima. Manite se ustavnog prava na slobodu izrazavanja misljenja, vrag je odn’o salu!

  3. Cekaj malo. Ako ti javno iznosis informacije koje podlezu zakonima ove zemlje, policija je duzna da te ispita taman i da je Sinisa Kovacevic ministar policije. Kontas? A ako pricas bez dokaza, onda si nahebala, a tako i treba, i za tebe i sve ostale. Tako se uredjuje drzava.

    1. Tako je „povikaše naprednjaci“ a onda nastviše da lažu, podmeću, obmanjuju jer ta „država“ o kojoj ti pišeš ne važi za njih.
      Vučića bi trebali da ispituju 24/7/365 samo zbog jedne „konferencije“

    2. Šta Vam znači „informacije koje podležu zakonima ove zemlje“? U svakoj zemlji bi sve trebalo da podleže njenim zakonima, u tom kontekstu da, i sve iznete informacije, ali i policija, sudstvo, itd. Tako da policija na vratima zbog objave na FB i slično je po zakonu u slučaju pretnji, ugrožavanja sigurnosti i slično, a ovo je REPRESIJA!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.