Narodna stranka: Porez na podrume, šupe i golubarnike dokaz nesposobnosti vlasti

Ostavite komentar


  1. Kada sam nepismeni svet pomisli kako je vlasnik nekretnine koja je blizu BGH2O,gde su cene naduvane u skladu sa pameću pokretača…Nisu u stanju da uklavire da su vlasnici ,,poreske površine,,na koju će vlast da turi šapu jer vlast po običaju živi u tudjim kućama,ne plaća ništa,vozi se tudjim automobilima,o čemu govori cena goriva….kada hoćeš da ti stan vredi 300.000 evrića porez će biti u skladu sa bankarskom kamatom jer je državi potpuno isto na koje ti pare plaćaš porez,dok plaćaš…Tako dok porez ne dostigne visinu kirije na mesečnom nivou…..treba nahraniti krdo neradnika rasporedjenih u više kolona,stranka,koalicija,simpatizeri,mediji……..

  2. Ima dosta garaza za koje niko ne placa porez iako se izdaju, sada je bolje izdavati garazu nego stan, mnogi su podobijali otakze i vratli se u svoja mesta u untrasnjost a neki koji rade od kuce ucenjuju jer isto mogu da rade i od svoje kuce u unutrasjosti, zato i kupuju garaze a opet neki bi sve dali samo da im ljubimac na cetri tocka ima krov nad glavom to jest haubom.
    Ima dosta „supa“ koje su lepo opremljene za studente po pet soba sa zajednickim kupatilom i zajednickom kuihinjom pa ne samo sto se ne placa porez za „supe’ nego se ne placa ni za prihod od izdavanja „supe“, ali opet niko ne prica o placanju poreza na prihod koji se dobija od izdavanja poslvnih prostora , ako se i dalje njima ne naplacuje porez na taj prihod svi koji placaju porez na prihod od izdavanja stana treba da se okupe ispred poreskog kazu da nisu ni oni duzni da ga placaju.
    Imamo i primer naplate necega od pre dvadest sest godina , to ne da je zastarelo nego oni koji nisu naplatili do sada tako nesto oni bi trebali da plate sve to sa sve kamatama jer to znaci da dvadeset sest godina (pola radnog veka od penzije) nisu nista radili , i jos nesto kakva je to vlast koja potrazuje tako nesto pa ako neko plati u zakonu pise ako se posle ustanovi da je tako nesto zastarelo i da nije moralo da se plati nema vracanja novca, zar je to lepo, zar se tako stvara poverenje gardjana prema drzavi, zar se tako razvija ljubav prema drzavi , zar tako zeli drzava da te prevari?.

  3. Zasto je nejednaka politika oporezivnja zemljista, nesto za sta se ne placa porez u Sumadiji placa se u Vojvodini .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.