NATO za Danas: Ne pretimo nikome

General je bio u poseti Srbiji u martu i tom prilikom je pohvalio srpske oružane snage *Brine nas uticaj Rusije na Balkanu
Severnoaltantska alijansa o porukama generala Pavela koje su izazvale burne reakcije u Beogradu

Ostavite komentar


  1. naši ratni huškači, toma nikolić, dačić i drugi, vode putinovu politiku, što srbiji samo škodi.

  2. Ja kao i ogromna vecina gradjana Srbije ne zeli ni N od NATO pakta. Nisu mi jasni trenutni srpski vlastodrzci koji i dalje suruju sa ovom neokolonijalnom organizacijom.

  3. Ovakva izvrtanja i konstrukcije pojedinih medija samo škode Srbiji.
    Osim toga Srbija je još uvjek pod kapitulacijom od NATO-a iz "99-te (neki to zovu kumanovski sporazum što je klasična kapitulacija, tako da je je suvišno o tome špekulisati.

  4. Naravno da nasi politicari na sve nacine sakupljaju politicke poene kod nepismenog stanovnistva.Niko nije pretio Srbiji.A to sto politicari nasi izvrcu cinjenice treba da ih je sramato i nisu svesni sta rade ovom stanovnistvu.Ja licno kao i mnogi moji prijatelji smo da Srbija bude u EU i u NATO.Samo tako ce Srbija da vodi i brani svoje nacionalne interese.Ko god drugacije misli taj ne zeli Srbiji stabilnost i prosperitet.Srbija sa Rusijom ce postati zemlja beznadja,sirotine i tihom nestanku.Ko god ima protiv argumente vole bi da mi ih kaze.Samo molim bez gluposti,populizma i demagogije.

  5. licemerno i strašno je stavljati znak jednakosti između islamskog terorizna i ruskog uticaja na Balkanu – strašno, strašno…..

  6. Na komentar Mileta dao bi svoj komentar.Kako g.Mile možeš da kažeš da nm je prosperitet u toj zločinačkoj organizaciji koji su nas do sada nekoliko puta bombardovali i uništavali i otvoreni u neprijatelji srpskog naroda.Rusi nas nikada nisu bombrdovaali,a pomogli ssu koliko su mogli,ovi ,,pomažu,,ali ti to skupo naplate,nikada zapad neće prihvatiti Srbiju kao raprovnopravnog partnera jer smo pravoslavna zemlja i to treba da je svakom jasno.

  7. Treba hladne glave odvojiti to sto je NATO navodno izjavio od pristupanja NATO-u koje nikako ne treba da dozvolimo! Jasno je da jednom odmerenom neutralnom politikom ne treba da se vojno priblizavamo ni NATO-u ni Rusiji. Sve moze i na fini neutralni nacin a sto se tice nasih politicara, s jedne strane tolerisu neke zajednicke vezbe sa nekom Nacionalnom gardom Ohaja a sa druge strane navodno izvrcu izjavu iz Splita? Vrlo je jednostavno provereti sta je stvarno receno i ne treba licemerno voditi politiku na dva koloseka i zaludivati narod jer narod imapametnija posla od politicara da bi preziveo sto su oni sebi odlicno ve obezbedili imajuci u vidu nekretnine i stecene preko noci!

  8. Na komentar NN.To sto smo u proslosti ratovali i sto su sve Evropske zemlje ratovale ne znaci da smo i dalje u ratu sa njima.Istoriju ne zaboravljamo ali gledamo u dutra i u buducnost.To sto kazes da smo pravoslavna zemlja pa nas svi mrze zbog toga je jedna velika glupost.Pa zar Rumunija,Bugarska,Grcka nisu pravolsavne zemlje?Pa su u EU i Nato.Nisi u pravu kad kazes da nam Rusi stalno pomazu.Zar oni nisu glasali u UN za sankcije Jugoslaviji a malo i procitaj istoriju pa ces i sam doci do zakljucka od Berlinskog kongresa pa na ovamo.Mi treba da gledamo nase interese a to je da Srbija bude demokratska drzava sa jakim institucijama,da gradjani Srbije budu srecni a ne da beze iz Srbije i gle cuda niko ne bezi u majcicu Rusiji nego u EU i Nato.Ulaskom u EU a posebno u Nato Srbija obezbedjuje na duzi period mir,razvoj i sto je naj vaznije svoju sigurnost.Narod treba da razmislja glavom a ne srcem.Dragi druze objasni kao to da su od Rusa svi pobegli i da sa njima niko nece? Pa zasto bi sa njima Srbija gradila neki savez? Mi sa njima imamo samo istu veru i nista vise.Pa i nasi kraljevi su stalno gradili savez sa Zapadnim kraljevinama.Niko nas ne mrzi sto smo pravoslavne vere to je laz i demagogija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.