NDB i SDS ne ulaze u Ujedinjenu opoziciju Srbije

Sagovornici Danasa sa opozicione scene o novom ujedinjavanju koje je objavio SZS 

Ostavite komentar


  1. Mika ako hoce sam moze samo da zagrli patkicu. Beograd mora da padne, tako pocinje, ali samo zajedno.

  2. Biće da ovi pokreti dobijaju pare od Vučića kako bi oslabili opoziciju.
    Vučića traba pustiti da luduje jer je on sebi najveći neprijatelj.
    Samo beda u koju nas on sigurno vodi može probuditi narod koji će okrenuti leđa svim političarima koji nalaze mnoge razloge da ga ujedinjeni ne ruše.
    Sitni politički brabonjci, koji se svaki dan umnožavaju, niti žele niti mogu pomoći u rušenju ove nakaradne vlasti!

    1. Dobijaju od A. V, kao i svi drugi NVO, VO, pokreti, udruženje građana, pa ti isti pokreti su na izborima uvek, a protiv A. V su.

  3. Koliko znam, u Sporazumu sa narodom pise o nestranackoj Vladi koja bi u roku od godinu dana trebala da donese sistemske zakone i organizuje postene izbore. Da li odbijanje NDMBG znaci da ce oni opet samostalno, opet da osvoje 2,5 posto i tako nesvesno pomognu Vucica. O cemu mi pricamo, da bi se sklonila ovakva autoritivna vlast mora i treba samo JEDNA kolona, mora nesto kao DOS , svidelo se nekom ili ne. I dvehiljadite smo pricali “ zapusi nos i glasaj za DOS „.

  4. Pored ovakve opozicije Vucic ce da vlada vecno. Turci i Madjari bili glupi pa izasli zajedno u jednoj koloni i uzeli Budimpestu i Istanbul. Sta im je to trebalo?

  5. Ovi pokreti se zanose da imaju neku snagu jer vlast svaki dan napada „žute“ i govore da ovi žele da se vrate u fotelje. ndb se uporno zanose da su nešto posebno kao nikad nisu bili vlast. Gospodo NDB vi ćete doživeti sudbinu Sergeja koga su isto ubeđivali da treba da idi parolom da ovi odu a da se oni ne vrate. Jadnici ne shvatate ništa i ničemu vas nije naučila istorija. Samo da se ja pitam posle ne bih vas primio u jato!

  6. Ja mislim da je svako ko ima čak i pileću inteligenciju provalio čime se bavi SzS i šta hoče sa ovim „novim“ savezom i kome ide na ruku. Svi osim Kulačina.

  7. Kozma, koji je, u osnovi, aktivista opšte prakse, ukazao je mnogo bolje od mnogih drugih na suštinu problema. Nova vlast će biti zaista nova samo ako se odrekne veze s kriminalom kao načina vladavine. U redu, iako reči odavno već ne vrede ništa i ne mogu da zamene akciju, dobro je kad neko kaže nešto suštinsko.

    1. U redu je i ako neće svi u jednu kolonu.
      Biće da SNS i nije baš tako loš!?

      1. !? Srbija je zemlja u kojoj je korupcija društveno prihvaćena. Ovo se može reći i pristojnije, ali možda je ovako jasnije. Kad vi kažete lustracija imate na umu jedino otimanje imovine. Oduvek ste bili takvi, a takvi ćete i ostati. Ovde nisi faca ako nemaš vezu i ako pokušavaš da uradiš nešto po proceduri. Onaj ko hoće nešto da uradi po proceduri taj je sigurno vegan, a možda je i od onih…. Ali zato kad vi počnete uz svinjsku mast i česmušom razblažen etih-alkohol da prvo bistrite da li je kumov pašenog ili pašenog kuma uleteo u jarak sa leve strane, jes’ ali u kom smeru?, pa pošto ne možete da se dogovorite oko toga, onda kad udarite po politici, sa, otprilike, sličnim kognitivnim kapacitetom… Okanite se inicijala i skraćenica i žickanja zapadne pomoći. Uradite nešto, Ako možete. Sami, za sebe.

  8. Jos da odbacite Tadica pa i da se napravi cista distanca izmedju vas i ostatka kvazi opozicije. Ovako sa njim isti ste kao i ostali…

    1. Zašto samo Tsdića a ne Đilasa pre svih pa onda Borka i Vuka Jeremića. Sa svim ovim ANTIFA tj. Ne Da(vi)mo Beograd, Metla, Krov nad glavom i sl. Nikada neće uspeti.
      Samo jaka DS bez Lutovca naravno sa pećkim zetom i mladim političarem koji je zanat pekao više od 20 gofina i predsedničkim kandidatom vanstranačkom ličnošću se 2022.god. može nešto započeti.
      A sada o Svilanoviću. Mladi političar je bio tenkista ’99.god. i jedva sačuvao živu glavu, uveo nas u Partnerstvo za mir i za malo u NATO…

  9. U životu nisam ni bombonu ukrao, a kamoli šta veće, pa se pitam zašto me Bog osudi da živim sa ovakvim mediokritetima od pozicije i opozicije.

  10. Ljubi ga majka, evo nama još 20 godina vladavine SNS, ili još bolje dok im ne dosadi.

  11. Dosta vise o tome ko je bojkotovao a ko nije bojkotovao izbote, ne mogu fa verikem da bilo kome kp ima i hram moxga u glavi moze pasti napamet da po ovom principu deli opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.