NDB i URA na sastanku u Crnoj Gori

U Bečićima se održava skup u organizaciji Evropske partije zelenih i Građanskog pokreta Dritana Abazovića

Ostavite komentar


  1. BRE Dobro jutro dragi moj Rodjo u tudjini ja Mislim samo tako Najbolje bih bilo.biti zeleni kao zeleni.Americki.Dolar I biti Americki zelenas .!?Bre Sta Vi bre Mislite Srbijanci ja Sam Vama sa Divljega Zapada iz Drzave Arizone otvorio put Hvala Bogu Evropske Unije da bre Ne budete siromasni Narod Bre Prvo Crnogorcima -Prva Ekoloska zemlja na svijetu.pa onda Vama da budete Dobri i.da ucite I da I Vi budete Zelenasi To su Vam otvorili put Americki Zelenasi Milijoneri sa Divljega Zapada iz Drzave Arizone Verovali ili Neverovali.!?

  2. Ne davimo Beograd nema odbore infrastrukturu kako misle da pobede. Gde ima bez opštinskih i mesnih odbora da se pobedi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.