Ne davimo Beograd: Deponija u Vinči ponovo gori, a vlast ćuti na ogromno zagađenje vazduha

Ostavite komentar


  1. Beograd na vodi koji tone je biser Beograda a pluca Beograda su zapaljena deponija u Vinci… Napredno Vucicu, nema sta! Na toj deponiji ti Vucicu treba da zivis!!!

  2. Nazalost bila sam u pravu sto sam juce sumnjala da je deponija…da ima jos pameti pa da se digne ceo Beograd zbog ovoga… Hvala Danasu,a sta sad?! Ajmo ljudi,bunimo se!!!

    1. ZaPali vlast deponiju u Vinči šta mislite da li se nešto drugo krije m ogo veće mada je i ovo težak zločin.ali mislim da smrću pažnju sa bitnijih stvari,to su manipulatora ,neprijatelji srpskog naroda na vlasti.

  3. Pošto su naprednjaci završili fakultete na Megatrendu oni nemaju pojma šta znači kad nešto tinja a št kad nešto gori.A kod Vinče deponija tinja,a to znači da ima dima u kome ima otrovnih sastojaka koji zagađuju Beograd.Zato smo danas pobedili ceo svet u trovanju svojih građana.Bravo Vučiću ovo nije uspelo nikom u celom milenijumu u Srbiji koji je na vlasti.Napokon ćeš ostati upamćen po nečemu.

  4. Ma ja bih zapalio gume svuda oko Beograda, kad beogradjani cute, trpe i plase se!

  5. Kada se u Višnjičkoj banji vidi vazduh, a ne vidi Dunav, pri čemu danima se širi smrad spaljenog djubrete, to mora da gori deponija u Vinči. Toliko smo do sada naučili iz perioda kada nisu o ovome lagali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.