Ne davimo Beograd: Neučestvovanjem na izborima osporavamo diktaturu SNS-a

Ostavite komentar


    1. “ Borićemo se svim dostupnim sredstvima protiv diktature.“
      Kojim? Kada? Kako?

  1. Koji dobar izborni rezultat je imao „Ne davimo Beograd“? Na izborima 2018 za skusptinu grada Beograda su imali nesto ispod 3.5% i nisu usli u gradsku skupstinu. I onda kad takav „tezak“ politicki cinilac bojkotuije izbore oni su nelegitimni, bar po njima.

    Uzgred, ako izadje vise od 50% upisanih glasaca jel su i tad izbori nelegitimni?

    Opozicija ko zna koji put sama sebi puca u nogu, belim listicima, cepanjem stranki pred same izbore, medjusobnim sukobima (svi su u sustini najpametniji na svetu i jedini pravi predstavnici potlacenog naroda a ne mogu da prebace 5% na izborima tj nikoga nisu ubedili u ono sto tvrde)…
    Jedini nacin protiv Vucica je da se svi ujedine, da dodju nova nekompromitovanaa a relativno poznata lica u prvi red i rezultati ce biti tu.

    Bojkot izbora? Suludo, Vucic ce namaci 50% izaslih na izbore, imace i deo opozicije na izborima i ima sav moguci legitimitet ma sta trubili opozicionari sa Vracara i iz Cacka. Pogotovo sto ga priznaje i medjunarodna zajednica. A gradjani Srbije ce da cuce jos 4 godine najmanje u tom bezvlascu SNS-a, hvala Jeremicu, Djilasu i Obradovicu na tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.