"Ne moram da budem na čelu pokreta koji osnivam"

Ostavite komentar


  1. Nemoj Jeremiću molim te, bio si tu, video da ti ne ide i batali… Možeš da se ostvariš kroz niz drugih životnih aktivnosti.

  2. Da se ja pitam, a ne pitam se, svi oni od Jankovića, Jeremića, Čede i one Raduloviće, i one koji pokupe više potpisa za učešće na izborima a na samim izborima dožive fijasko poput Čanka npr. treba kolektivno da pređu u DS koja jedina ima snage da se suprostave SNS. Demokrate VS Naprednjaci mogu doneti prosperitet Srbiji. Jedan čovek stranka i autobuske stranke nemaju političku bazu a veoma su puni sujete. I još nešto – vidim da su na protestima i kampanjama u prvi plan isticali svoje supruge. U dosadašnjoj praksi Mira, Danica i Zorica su toliko zla kao zle jetrve nanele Srbiji da se vekovima od toga ne možemo oporaviti. I drugo od predsednika Tadića (oterao suprugu u manastir, pećku patrijaršiju), Bogdanovića, Vučića i ne znam koga još, svi kada su došli na vlast, oterali su svoje supruge i oženili nove, mlađe i lepše… O ljubavnicama da i ne pričamo.

  3. Ali ce ga ipak nagovoriti. Nego, ostaje pitanje – sta je Jeremic tacno po struci, od kada, koji je tacno fakultrt zavrsio, gde i kafa nostrifilovap diplomu, i gde je tacno bio zaposlen, bilo kada osim kao ministar?

  4. Da li je potrebno uopste toliko stranaka, kada sve zajedno nisu imale ni priblizno kao Vucic?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.