Neka Vulin ne izaziva tih pola miliona građana, oni su i dalje tu

*Ovaj julovac je tada naravno bio u mišjoj rupi, a sada se krije iza Vučićevih leđa i preti. Neće on doveka biti na vlasti, neka misli na to - kategoričan je Žarko Korać u izjavi za naš list
Žarko Korać za Danas o pozivu ministra za rad na kažnjavanje učesnika petooktobarske revolucije

Ostavite komentar


  1. Тежак избор између измета и стајског ђубрива је задесио Македонију, БиХ, Хрватску и Црну Гору а ми већ знамо где живимо…

  2. Osilio se miš iz rupe, to se i moglo očekivati, 6.oktobar se nije desio…

  3. Vulinu je pametnije da ćuti jer ako mi normani počnemo da jurimo julovce .sps i nazadnnjake za sve što su nam uradili biće zlo!!!

  4. Gospodine Korac, imam pravo da kazem kao jedan od ucesnika petooktobarskih dogadjaja, da je ova JUL-ovska olos u pravu i da svi redom treba da budemo pohapseni sto smo ih pustili nekaznjene i nelustrirane, da sada ta "HIDRA" sa gomilom glava, olicena u VULINU, VUCICU, DACICU, SESELJU, GOJKOVICKOJ, TABAKOVICKOJ, ZELJKU MITROVICU, TOMISLAVU NIKOLICU i td i td. Ova olos i fukara nama treba da "drzi lekciju" o cinjenju – naravno moze mu se, ovaj "isprdak" Mire Markovic, nista drugo i nezna nego ono sto ga je ona "Vestica sa Dedinja" i naucila kada je bio njen JUL-ovski sekretar ( komesar ). Tako nam i treba predpetooktobarska fukara se osilila i preti li preti, samo neka ne zaboravi da pretnja ima i svoj drugi kraj, bas kao i motka koja je predhodno "obogacena" fekalnim sastojkom. Prema tome gospodine Korac, nisu ONI krivi, Olos glavu digne gde god stigne, krivi smo MI KOJI SMO IH PUSTILI i koji nismo zavrsili 05. oktobar kako je trebalo da se zavrsi. A pre svega KRIVI STE VI SVI U VRHU DOS-a KOJI STE "PRODALI" PETI OKTOBAR, SESTOG OKTOBRA, da se vise ne lazemo.

  5. Ko vidi ikakvu razliku izmedju Vulina i Koraca ili, daleko bilo, Cede, ili bilo kog politicara taj mnogo cita novine.

  6. Ocito je da su se Srbi odrekli vlastitog identiteda: Cincar Vulin je samo radi sebe kao I Trump, Vucic, Nikolic, Erdogan I, onaj ludjak, iz Sverne Koreje!
    :

  7. Da li da i ja opletem po Vulinu da bi mi komentar bio objavljen ili da reskiram da ga ne objave? Nazalost onih pola miliona Koje pominje Korac samo je njih stotinak videlo debele koristi od njega, ostali su manje vise ostali o gratkom stapu. Dovoljno je pogledati politicku garnituru koja je dosla na vlast posle 5-og oktobra. Dosli su u olinjalim koznim jaknama i pocepanim patikama, da bi posle samo 12 godina stigli do dzipova, vila i vikendica, roleksa, Doveli su nam razne tajkune, napravili da je skuplje kilo secera od tri secerane, dva slepera cementa od dve cementare, nestalo je stotine firmi, a na ulici se naslo hiljade radnika, placali smo gubitke Zelezari Smederevo, a Amerikanci uzimali profit, stvorili zemunce, ugasili surcince, srusili Silerovu ostavili PINK, oterali Karica, legalizovali Mitrovica, monopol dali Miskovicu, unistili Robne kuce Beograd. unistili privredu i poljuprivredu, a sad bi Korac da opravda revoluciju. Ne trazi Vulin proces protiv deminstranata, vec protiv onih koji su zapalili i opljackali Skustinu iznoseci umetnicke slike, stolove i stolice. Protiv onih koji su opljackali policijsku stanicu da bi se naoruzanja briseli brojevi i ubijalo po Beogradu. Protiv onih koji su opljackali RTS i sa pajserima upadali u javne ustanove. Te danas brani Korac jer je i sam deo tog folklora.

  8. Vuline uvezi žabe u Dunavac dok si u prilici. Trebaće te opet da ih vataš da bi preživeo! Tebe u lancima da vidim pa mogu oma da umrem!

  9. pa baš i nismo više tu, više smo po amerikama, što bi rekao radovan.

  10. Sećam se tv priloga iz dana oko 5.10.2000. Snimili su Vulina kako stoji sa demonstrantima. Na poziv da objasni taj svoj potez, on je rekao da je on uvek tamo gde je radnička klada, a radnička klasa je na protestu, naravno radi se o protestu protiv Miloševića. Vulin je tada bio napustio JUL i osnovao nekakvu "Partiju demokratske levice"…

  11. Bre Vucicu ako ne vidis mislim cujes a ako i ne cujes mislim dovoljno si pametan da pocistis te tvoje tampone oko sebe jer ti vise iz donjeg vesa pa ti smetaju imas mlade pametne ljude obidji fakultete pokupi najbolje studente zrtvuj 1dan ako hocec Jaku Srbiju da napravis dok jos nije kasno 5 do 12jeocisti te debile a znas ko su stavi te ljude da naprave za 6meseci bum uradice vise nego ovi debili za 16godina moze to zadnji voz hvataj da nebude scenario kao sa Milosevicem

  12. Znao sam da će sami da se javljaju oni koji su palili i pljačkali Skuštinu!

  13. Patetična individua, otelotvorena u vidu druga Vulin Aleksandra, u svojoj je izjavi imala samo jedan cilj: da obeshrabri, odvraćajući ih i od pomisli na to, da ljudi koji sada protestuju po ulicama Srbije dobiju ponovo tu ideju da "jurišaju" na Skupštinu, kao što je bio slučaj 2000. godine. Baš mi je on sav legalista, pa da se brine za law & order u Srbiji!

  14. Tih pola milona gradjana , prvo ce dohvatiti petooktobarske prevarante-profitere pa tek onda uraditi ono sto je trebalo na vreme. Neka se ne nada nijedan DOSovski mis, da cemo ikada vise biti na istoj strani.

  15. Sramotno je sada zaliti za par stolica i zapaljenih zavesa, par samara policiji ili direktoru rts-a. A toga dana je narod oterao one koji su 10 godina ubijali, pljackali, unistavali Srbiju i narod u njoj.
    A da treba kazniti lidere DOS, treba, ali bas zato sto 6. Oktobra nisu jos vise tukli i hapsili, i Julina i ostalu bagru, nego smo ih ostavili i sad su opet na vlasti.

    Ali, nije to ni bitno, ovo su izjave iz straha, boji se AV da se i njemu ne desi 5. Oktobar, jer zna i on da ce ovoga puta da bude i 6-tog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.