Nema raskola u Dveri nakon ulaska u Savez za Srbiju

Boško Obradović, lider pokreta Dveri, za Danas o opozicionom savezu, Vučiću i Kosovu

Ostavite komentar


  1. Covek koi se gubi u politici.Nek javno iznese sta je to u ekonomiji,vojsci,privredi omladini,pogubno u Vucicevoj politici.jer se u pomenutim granama drustva,vidi i osecaju rezultati dobre politike Vucica.Dali Srbiji mogu bolje pomoci koalicioni partneri,koi za jedna drugog kazu progutali smo zabu.

    1. Kada vec pomenuste omladinu, priupitajte nekoliko njih iz Vaseg komsiluka da li planiraju da posao potraze van granica Srbije i ako je odgovor potvrdan – zasto? Da li je za to stanje kriv Djilas, Jeremic ili Jankovic ili SNS koji poslednjih 6 godina vedri i oblaci Srbijom? Ja bih onako za svoju dusu da saznam dokle se stiglo sa fabrikom cipova – ima vec nekog vremena kako ju je sadasnji predsednik najavio a ja ne cuh nista o tome gde se pravi i kada ce da pocne da radi, pa reko’ posto ste Vi tako dobro upuceni u uspehe Vuciceve politike mozda mozete da mi kazete nesto vise na tu temu. Unapred zahvaljujem na odgovoru.

  2. Nisam bas ubedena u to da nema raskola u Dveri nakon ulaska u Savez za Srbiju i mislim da bi to bilo cudo nevideno,kao sto je i taj savez cudo nevideno!

  3. Sigurno da ne postoji Srbin koji bi voleo da Kosovo u celosti bude satavni deo Srbije ali to su ipak samo zelje. Ako realno sagledamo situaciju videt ce mo da je podela Kosova jedina opcija koja nam moze ici u korist i da ova opcija nece biti dugo u ponudi. Molim sve one koji se bave politikom da urade onako kako bi uradili sa svojom kucom i porodicom jer je Srbija svima nama kuca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.