Nemačka štampa: Da li će buknuti na Kosovu?

Ostavite komentar


  1. 80-tih i 90-tih je terorizam vladao Kosovom na teritoriji Srbije. Kada Hamas uđe u Izrael i izvrši teroristički napad Izrael digne vojsku i ceo svet to podržava. Kada se to kod nas dešavalo taj isti svet bombarduje Srbiju. Sve jasno. Mada ja mislim da je Milošević najveći krivac za bombardovanje. I za pad Krajine i za ………

  2. NEĆE! Jer Srbija ne sme da pisne po pitanju ponovnog “osvajanja Srpskog Jerusalema”, nemaju snage, volje, tehnike, morala, jer ih više brine odvajanje Republika Sandžaka, Preševske doline I Vojvodine, nego Republika Kosova koja je već 16 godina legitimno nezavistna Republika priznata od 117 zemalja Sveta!! Skoro 97% Srba (osim 3% četnika, ljotićevaca, arkanovaca, zavetnika, rusofila, pedofila i psihopata!) nema nikakvog interesa da ide bilo gde a kamo li da opet ubijaju, kolju, siluju Albanske dečake i devojčice u ime Pravoslavlja, Majke Rusije, Arijevske rase i Boga Vida, Porfirija, Zadruge i Jagodinskih muzeja i Lolita ekspresa!!! Zato na Kosovu NEĆE NIŠTA BUKNUTI, osim u Karpatske, debele glave salonskih nacionalista po zadimljenim kafanama beogradskih krčmi uz guslarske žalopojke o svetom Kosovu i odsečenim Turskim glavama!! Jedina nada da će Srbima buknuti nešto u potiljku da opet sedaju na bagere i voze pravo na Skupštinu!!!

  3. Rešenje je jednostavno. Poštujte međunarodno pravo. Szveremitet i integritet država.

  4. Sto bi rekao onaj cica u „Ko to tamo peva“,:“kan da bi se obradovali da bukne“?
    Zasto ste toliki licemeri i glumite pacifiste, i „lozite“ ovaj sludjeni narod!?

  5. Niko ne garantuje Srbima na Kosovu ni pravo na zivot a o drugim civilizacijskim demokratskim pravima i da ne govorimo.Zasto ocekujemo da se neko drugi pozabavi kako zive srbi na Kosovu kada Vucic 12 godina pregovara nije sacuvao ni ono sta je zatekao i za nijedno pravo Srba se nije izborio.

  6. @Neće buknuti

    Od srBskih samo su velJikoalJbanske patriLjote tragikomicnije.

  7. Nije rjec o nikakvoj zabrani dinara, rjec je i radnici, i penzioneri, i studenti, i nevrladine organizacije koje primaju para od Serbija, da ih primaju NA ISTI NACIN KAKO IH PRIMAJU U SAMOJ SRBIJI. Deponirane nadnice, plate, penzije i… u bankama, radnik, penioner i…. ih dizu bankovnom karticom u bankomatima ili salterima banaka. Sigurno u Srbiji, odavno se ne placa keshom (ono legalno)…

  8. @Dani Kovac

    U redu je, svako sa vise od dva grama mozga kapira o cemu se radi i sta albanski nacosi na celu sa Kurtijem pokusavaju tako da te tvoje naivne price samo preskoci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.