Nemačka štampa: Moskva Srbima ne veruje, Vučić flertuje sa Rusijom i Kinom

Ostavite komentar


  1. Sa Vucucem Srbija ce biti izolovana kao i Rusija.
    U cijem interesu on odvaja Srbiju od svih drugih drzava u Europi????

  2. Hhhhhh….progledase…Rusija u srbiji pokriva bezbedonosne strukture i krupan kriminal dok kina drzi finansije…to je toliko ocigledno da je smesno.

  3. Nemačka štampa: Moskva Srbima ne veruje, Vučić flertuje sa Rusijom i Kinom nije istina rusija i srbija jesu prijatelji i ostace neki izmisljajvau provokacije sto nije istina !!!

  4. i sa Emiratima. Madjarskom. Turskom. Francuskom. SAD. Albanijom. Kosovom……

  5. Zlo i sile pljacke u tudjim zemljama nusu dozvoljene to zlo u tudjoj zemlji se trebaju spreciti niko nema pravo da silom otimaju tudje niti cese slom dozvoliti otimati tudje kosovo jeste srbija i da se svoja zemlja nikome ne da !!!

  6. Samo vam jos jedna zelja nije ispunjena-da dodjete na vlast ali prihvatite da ste jadna opozicija i jos dugo ce te to biti.

  7. Glavna izbeglička ruta ponovo preko Srbije

    Pod naslovom „Ponovo u zbegu“, nemački dnevnik Rajniše post donosi reportažu o „sve većem broju ljudi koji se u senci rata u Ukrajini kreću ka Zapadu. Njih ne muče samo ograde na granicama i beskrupulozni krijumčari, već i manjak

  8. @ Mirka Ko bre , Mirka da dodje na vlast ? Kome zelja nije ispunjena ? Ovima iz nemacke stampe , Moskvi , ili Kini ?

  9. TREBA da igramo kako Amerikanci I Nemci sviraju jer ce nas u protivnom bombardovati-olosi belisvetski

  10. Izbeglice iz Ukrajine nisu isto kao i izbeglice sa Bliskog i Srednjeg Istoka odnosno Severne Afrike. Ukrajinci su zrtve neoimperijalne agresije, a drugi su naterani u emigraciju iz ekonomskih razloga. Poslovni model njihovih domovina je – sto veci eksport stanovnistva u zemlje EU, upadi u tamosnje socijalne sisteme i slanje sto vise deviza u domovinu. To je jedan od glavnih razloga zasto zemlje iz kojih migranti dolaze energicno odbijaju svaki vid zaustavljaanja migracija kao i njihovu repatrijaciju. Osim toga je u tim zemljama ogroman prirastaj stanovnistva (natalitet) koji agrar i privreda ne mogu da isprate. Mozemeo slobodno reci uzrok Afro-Azijskih migracija je gola glad, tim pre jer oni ne dolaze iz ratom zahvacenih podrucja i nemaju status izbeglica u smislu UN konvencija. Hrvatska je migrantski koridor preko svoje teritorije zatvorila kundakom, pendrekom i neretko bojevom municijom. Po principu spojenih sudova , pritisak se transferirao na sever Srbije. Jedino sinergijom svih involviranih u migrantsku krizu , moze doci do njenog resenja.

  11. Novinar Andreas celu stvar gleda kroz prizmu Rusija – Kolektivni zapad pri tom zaboravlja na suverenizam kome teže mnogi narodi, samo političke elite tih naroda – država to ne žele.

  12. Zivim za dan da vidim kako Eu propada i kako ce se raspasti ko kula od karata.Ali i to ce doci sve velike imperije su se raspale pa ce i ova.Cekamoooo

  13. Fure@ dobro si rekao Imperija. I zato bolje gledaj kako Vučić propada još malo

  14. Mi treba sami sebi da budemo prijatelji i pomognemo sebi i svojim bližnjima.
    Nemogu nam biti prijatelji ni Rusi ni Kina, a ni ostali. Uništabaju nam državu svojom tehnologijom, dišemo na škrge, deca boluju, a mi mislimo kako su nam ti stranci prijatelji. Poštujmo sebe, pa će mo videti kako se stranci ponašaju. Njihovo je zavadi pa vladaj. U ovoj našoj Srbiji lako je, nažalost, zavaditi pa doći kao spasilac

  15. Živim za dan da im rusi zavrnu potpuno gas, pa neka onda pricaju sto hoće. Lazovi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.