Nemačka štampa: Naravno da će Vučić odabrati EU

Ostavite komentar


  1. Možda bi Vučić i izabrao Evropu, a ne Rusiju, ali samo u slučaju katastrofalnog poraza Rusije u ratu koji sada vodi.

  2. Ja sam prvi za evropu nije ona idealna, ali brate za razliku od Rusije tamo su svi naši ljudi i otišli da rade. Briga me za ruše, oni su počeli ovo i ja mislim da će im se obiti o glavu, ja bih tražio brzi prijem u EU i jos neke stvari i neka uvede sankcije. A gas i nafta je problem e sad nisu Rusi jedini proizvođači, uglavnom loše nam se piše.

  3. Svaka čast Vučiću Jedini je uspeo da napravi ekonomski uspešan sistem i ujedno mafijaški, sa najvećom korupcijom u Evropi, od gradjevine do trgovine ‘slatkišima’. Još jednom, kapa dole.

  4. Dođite ovde i pokušajte da živite pa će te videti kako je nama. Sve ovo što ste napisali su najobičnije gluposti i neistine. nezaposlenost je ogromna. A oni koji su skinuti sa zavoda za zapošljavanje su otišli iz ove države.

  5. Nemačkoj auto industriji je potreban litijum za električne automobile, a AV je to obećao još babi Merkel, tako da se njih apsolutno ne tiče u kakvim okolnostima odrastaju naša deca…

  6. Као и до сада кроз историју Немци нам желе све најбоље.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.