Nemanja Šarović napustio Srpsku radikalnu stranku

Ostavite komentar


  1. svaka cast. mlad pametan covek. seselj otkako je dosao iz haga uspeo da unisti radikalknu stranku. uglavnom lupeta i podrzava vucica. e moj profesore ako je vucic dobar ko ce glasati za tebe, onda ce glasati za vucica. ako to nisi shvatio vreme ti je za penziju. putuj igumane. i tako nista pametno odavno nisam cuo od tebe.

    1. „Mlad,pametan fali ono nashe lep.Pametan,pa biti tamo gde je bio…?

    2. A SRS od 2008. do Šešeljevog izlaska iz Haga bila velika sila, imala oko 2 posto, svi pobegli iz nje kao pacovi koji napuštaju brod koji tone. Proces propadanja traje dug niz godina i što se mene tiče „nek’ propadnu nije šteta“.

        1. SRS je odradila svoje, Šešelj je unazadio Srbiju i nije dozvolio da se razvija i bude prosperitetna zemlja slobode i pravde. Njegovi sinovi nemaju harizmu vodje pa je normalno da štafetu uništitelja srpske budućnosti prebaci nekom drugom, a Srbija ima takve na pretek.

      1. Ako osnuje stranku, ima moj glas. A to da će slediti martinovića i ostale podguzne muve , nema šanse.

      2. Pametan pa sklonio od ludog provesora,koji je koristio funkciju da dovodi u zabludu svojr clanove ,samo se on obogatio ,i izazivao rat sa susedima ,a njemu ne fali ni dlaka sglave .

        1. Od radikala mi uvek pripadne muka.
          Njih ne cenom jer smatram da su foliranti, koji zavode lakoverni narod, a vodja im uziva u “ svili i kadifi“…
          Ipak ovaj covek je uvek izazivao moje postovanje, i neretko cudjenje, otkud on u srs.
          U svakom slucaju, ako osnuje neku stranku ima moj siguran glas

    3. Pa jel stvarno imamo tako pamćenje ko amebe?Pa jel su Šešelja napustili i Toma,i Vučić…i onaj klempavi…i šta je na koncu bilo????Jašu i dalje u punom galopu.Ovo je tkz.COCKARA,igraju ko šibicari.Čuvajte se takvih koji se svadjaju sa Šešeljom.Čista nameštaljka!!!!!

      1. Bravo za vidjenje stvari. Sada ubacuju novog pijuna da otima opiziciji glasove ako im ovoga puta uopšte to podje za rukom. Setite se skoka popularnosti ex šešeljevaca.
        Jednom šešeljevac, zanavek šešeljevac.

  2. Iako se gnusam radikalne stranke , ovog covek postujem jer je ostao dosledan svom stavu pa nije posao stopama recimo Martinovica . Kakvo je Seselj osiono govedo govori cinjenica da njego sin napreduje u stanci , a ljudi poput Sarovica koji su ceo zivot dali stranci stagniraju . Steta , ipak je SRS tekovina jednog drustva , ma kakva bila .

      1. Evo vrata su mu otvorena u formiranju Srpske opozicije,gde bi bili na jednoj strani,Obradovic,Samardzic,Todorovic pa i Sarovic

  3. Dugo ti trebalo seti se sta si sve lupetao, sad ces u SNS. Nije sija nego vrat. Sram te bilo.

      1. Kad nije ni tebe ni one koje podržavaš ovde…lažu, kradu i otimaju…a ko krade…taj i…..

    1. ostaje još veliki vojvoda da se preobrati u moralu kako je na kraju krajeva i red u časnih radikala…. izdaju kumove , zaklinju se u crkvi i pred bogom pa pređu preko toga kao prvorođeni i onaj školarac u kasne sate , kao cipela i kletva jedne žene…

  4. Ne znam ništa o ovom čoveku ali nemam ni za jedno ljudsko biće ni trunke poštovanja koje može da sedi pored nekog Šešelja i neke Radete više od jednog dana.

    Pa šta ste to stvarali u zadnjih 10 godina? Propast i horor jedino

  5. Nemam para druže a nemam ni sreće Šešelj me vara neće me pa neće.

  6. Nemanja, nije Vam ni bilo mesto u privatnoj, porodičnoj stranci crvenog vojvode. Koju je na kraju i uništio, kao i kum mu V. Drašković svoju.
    Iskompromitovao je (Šešelj) plemenite ideale patriotizma. Velika, pohlepna štetočina. Po srpske nacionalne interese pre svega.

  7. Moralni cin. Za pohvalu. Dostojanstveno i argumentovano. Neulazeci u njegovo politicko opredeljenje ili ideologiju, pokazao je da je Covek. A to se bas ne moze reci za Seselja, koji je „Fikus apanaza opozicija“.

  8. „Vojislav Šešelj i ja imamo potpuno različite poglede“. Od kad to? Od kako je kofa bušna, majstore moj.
    Srpski političari – burleskna budalaština. A dobar deo naroda još uvek dahće za njima, umesto da im se podsmeva.

    1. Što lupetaš kad ne znaš, majke ti. Odbrusio je Šešelju zašto vozi džip od 140.000 a ovamo trabunja o socijalnoj pravdi i srpstvu

  9. Da je bio 5 oktobar kako treba SRS SPS I SPO svi na lustraciju i zabrana bavljenja politikom i da je jedno 10 ak visilo tada na skupstini svaki sledeci bi se zamislio kako će da radi za taj isti narod!!! Sad nebi imali i dalje istu državu i iste ljude i iste marifetluke …svet odlazi polako a mi gledamo iste budale 30 godina i propadamo svesno…Pa nisu džabe bila opste narodna veselja u državama koje su se odvajale od SRB…

  10. Eto nama novog visokog funkcionera Srpske napredne stranke!!
    Da se kladimo?

  11. Koji li mu je zadatak sada služba smislila? Realno bi bilo da počne nesto da radi u zivotu.

  12. Hahaha, sad kad nema drzavnih jasli setili se da se Seselj obogatio i svasta nesto. Kasno!

  13. SRS je privatna stranka namenjena za lično bogaćenje lidera stranke i onih koji su njemu dragi..a ideologija stranke je obična fašistička, nacionalistička i pogubna za srpski narog…trideset godina oni razvaljuju ovo društvo..

  14. Ajd u kintu sto bi se reklo da ulazi u sns do saziva nove skupstine I do narednog leta zauzima mesto usatom smehotresnom goblinu zivi bili

  15. SRS je ispao u drugu ligu, gde su mnogo manje pare i kako stvari stoje neće se nikad više vratiti u „elitu“. Šarović kao solidan igrač u najboljim godinama će sada potražiti drugi klub da nastavi sa prodavanjem magle za dobre pare. Da li će potpisati za najjači klub u zemlji ili za neku njegovu filijalu koja tek treba da se otvori na desnom spektru političke scene, ostaje da vidimo.

  16. Nemanja je u skupštini bio na visini zadatka,jedino je kao i mnogi u drugim strankama naivno maštao da će jednog dana preuzeti stranku i voditi je na svoj način.
    Video je to u kampanji uknjiženog vlasnika koji je promovisao svog naslednika.
    U toku kampanje bi ostavka bila primerena ali u Srbiji bi takvim gestom izgubio šansu da u budućnosti na njega bilo ko računa…Tužna stvarnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.