Nemanja Šarović: Šešelj je izneverio očekivanja naroda

Bivši funkcioner Srpske radikalne stranke za Danas o razlazu sa radikalima i aktuelnoj političkoj situaciji

Ostavite komentar


  1. Alo „Danas“, čime je ovaj „gospodin“ zaslužio išta više od puke informacije?

  2. Seselj ne nas narod, bre. Srbi ne mogu bez Voje. Ti si niko. Ni ratni zlocinac ne znas biti, ni vojvoda, ni nacionalista, kao on. Ti se trudis, imas dosta zla u sebi, dobar si potencijal, beda za mnogo belaja za sve, ali Voja… Tasko da ga prevazidjes. Ali, ko zna, treba ti verovati, na mladima kao ti svet – sigurno brze propada

    1. Kakav Seselj kakav otac kakva izdaja.
      Gluposti jer taj je davno trebao da sidje sa pol. Scene a ovaj je u pravu sto ga ja napustio mada i on nije mnogo bolji od tate.
      Sve se svodi na pljackanje narodnih para a Seselj se jos i ponasa kao da je radikalna stranka njegovo privatno preduzece.
      Uvalio je svog sina u evropski parlament uvalio zenu vozi auto od 150000 e pravi postenjacina nema sta.
      Treba samo da ide u penziju i da se vec jednom makne sa javne scene da narodu vise nije muka od njega.

    2. Ti Vitomire ako jos uvek mozes da gledas Seselja onda brate stvaaarno imas otporan zeludac

  3. Za ovog coveka ja nisam nikad cuo nista lose u smislu finansijskog kriminala (afere, nepotizam..itd..). Naravno dovoljno lose je sto je bio Radikal, ali me interseuje da li je bio upleten u neke malverzacije..

    1. Pa, ako se sećate, kao poslanik SRS iz Beograda, pre jedno15-16 godina, prijavio adresu u Vranju pa naplaćivao troškove i dnevnice za svaki dan kada su održavanje sednice skupštine, odbori, poslanicki klubovi.. a to je bilo u proseku oko 150e dnevno, čak i više.. opravdanje mu je bilo da je stranacki koordinator za taj okrug pa eto, da se ne troši stranka.. a vi sad izračunajte. Takodje, 2012, godine Dragan Todorović ga je prozvao oko telefona koji su dobijeni od MTS, zbog velikog broja korisnika usluga na osnovu umreženih brojeva..epilog se nezna.. itd.. a o drugim stvarima, za koje se ne zna, raspitajte se.

  4. … ko je od njega i tebe nešto normalno očekivao taj je potpuna budala !

  5. Jos 1996 sam govorio da Seselj treba da napusti stranku kako bi je ojacao, isto sam rekao i za Draskovica. Posledice njihovog delovanja navukle su mrznju birackog tela.Danas se sve isto dogadja sa Vucicem i tako ce i on potonuti jer je izdao svoju osnovnu ideju i stav: vladacu kao Milos(Veliki) od toga samo je prva recenica u upotrebi a druga i najvaznija zaboravljena kao kod lekara zakletva.

  6. Pa on je bio od 2012 pa nadalje Šešeljev politički čistač za sve one radikale koji se nisu slagali sa potezima Vojislava Šešelja, koji se u to vreme nalazio u Hagu i čije su izjave umnogome štetile rejtingu SRS, i sigurno su doprinele da 2012 SRS ne udje u parlament. Mnogi kvalitetni kadrovi i dugogodišnji članovi SRS su zahvaljujući Šaroviću i njegovom bezpogovornom služenju Šešelju, najureni iz stranke ili su jednostavno bili primorani da podnesu ostavke. E sada je došao red i na njega. Posto je njegovo mesto zamenika predsednika dobio Šešelj junior, on se osetio suvišnim.. i sad je kao žrtva..Pitam se samo, ko ce da ovim narcisoidnim likom moći da stvara bilo kakvu političku organizaciju.

  7. Sta je Sarovicu odlazis,a kad je Toma otisao sta si sve izgovorio,zar se sada ne stidis,kako mozez “ oca“ da napustis,svi ste isti samo vlast,fotelja,dobra plata,privilegije,kad budete odgovarali za ono sto vas.narod placa ,svi cete pobeci iz politike glavom bez obzira.

  8. Opa. Formira se nova SRS….stara odsluzila svoje….pratite zgomilavanje starih ali i novih kadrova kod junoše!!!!
    Napred momak samo kidaj…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.