Zavetnici: Neprihvatljiva odluka Beograda da ukine dokumente za građane sa kosovskim ličnim kartama

Ostavite komentar


  1. Jedino dobro za gradjane obe strane je da se nesmetano krecu. I ovako skoro svi oni imaju dupla dokumenta.

  2. Ne daj boze ovo na vlasti, muskarci tada vise ne bi skidali uniforme. Najveci problem je sto niko ne sklanja ovakve huskace. Samo napred, ali ti i tvoja deca i to pusku o ramena tj. prvi medju tvojim istomisljenicima.

  3. Ako nesmeta srbima koji zive na kim sto bi smetalo ostalima,oni neznaju sta je dobro za njih

  4. Problem je što se SNS izdajnici,kite tuđim perjem.To je sam rekao njihov predsednik VUČIĆ.Da je dokument potpisan 2011 godine.

  5. Postovana gospodo,nekidan sam bio na kosovu
    Postoji sa nase strane policija i carina u nasim uniformama koja govori nas jezik,20m posle te docekuju policajci u drugacijim uniformama pricaju drugi jezik,kontrolisu sva dokumenta,zatim idete na carinu,carinik je u drugacijoj uniformi od naseg carinika,govori drugacijim jezikom.
    U cemu je razlika ulaska u neku drugu zemlju osim Kosova?
    Niucemu ,sto pre to shvatimo manje ce nas kostati i moralno i materijalno

  6. Ја би Милици препоручио да иде на Косово и Метохију и да тамо бар годину дана живи.

  7. Pa kad si toliko pametna, moćna i svet zna za tebe što bre ne učiniš nešta sem lajanja

  8. A sta bi to ti pametno uradila? Mnogo ste pametni i zli, važno je da sta god Predsednik Vučić uradi to je greška. Pa ajde dajte predloge, izjasnite se pametnjakovići, molim vas!

  9. Нисам знала да је госп.
    Милица толико неразумна.
    Па ваљда је ред више да се полако смирује ситуација, народу је тамо најтеже,а председник се бори на најбољи могући начин.
    Прошло је време
    Шешељове ратногзшкачке политике,боље да то научи.

  10. Draga Mico, ajde ujutru pođi do Ljermontove, trazi Kancelariju koordinacione uprave i pitaj ih kakve pasose dobijaju Srbi koji imaju prebivaliste na Kosovu i zasto ih je sopstvena drzava obelezila takvim pasosima vec 15 i vise godina?
    Pa vidi posle sta ces da pricas

  11. Daj mala ne laprdaj odi živeti na Kosovo pa onda pričaj
    Nemojte nas više braniti,izginusmo svi

  12. Pravda je na strani Kosova a ne na strani Srbije. Bog će učiniti svojom moći da Srbija bude u znatno inferiornijoj poziciji prema Kosovu. Uostalom, šta će Srbiji Kosovo kad u njemu malo Srba ima a Albanci čine 88% stanovništva Kosova? Osim toga, Kosovo je jako siromašno krivicom srpskog režima iz Beograda. Bilo bi i za Srbiju bolje da Kosovo preda Albancima i da ga prizna kao nezavisnu i samostalnu državu. Srbija zbog svoje nesposobne privrede koja nije više samoodrživa, ne može samu sebe da normalno izdržava a kamoli još i Kosovo da drži u svom sastavu. To je zaista deluje paradoksalno.

  13. Седи ти. у фотељи чекај да то неко други решава лажна опозицијо,и

  14. Milice zavetnice, skupi jrdno 150.000 dobro obucenih, jis bolje naoruzanih i opremljenih istomisljenika i pocidtite Kurtija i njegove, da im kevu kevinu! Po Tebi je to izgleda resenje problema! Bio sam ’91 u Slavoniji, ’92 u BiH, ’99 na polozajima, i xnam sta je rat! Sad sam mator da idem, ali moje dete NEDAM!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.