Nikola Jovanović: Neću biti deo razdružene opozicije

Bivši potpredsednik Narodne stranke za Danas o tome da li će se pridružiti odborničkoj grupi Sloboda i pravda u beogradskoj skupštini

Ostavite komentar


  1. Kao i uvek, civilizovan i odmeren stav gospodina Jovanovića, čak i u odnosu na bivše stranačke kolege koji to najblaže rečeno ne zaslužuju. Uprkos dušmanima, građani prestonice sa nestrpljenjem očekuju povratak iskrenog borca, na velika vrata.

  2. Pa ne, meni stvarno nije jasno koliki prostor dajete ljudima poput Nikole Jovanovića, POKS-a, PSG-a… Samo jedno pitanje za vas: Koliko su loši ovi koji su sada na vlasti i kako će otići, i da li su bili gori prošli i kako su otišli? To je suština, a vi potencirate ljude i stranke koje su ili bez karaktera ili inteligencije ali su svakako nebitni. Jedino što stvaraju utisak podeljenosti i nesposobnosti opozicije koju skoro da nikad ništa ne pitate, dok ih sa druge strane SNS televizije i tabloidi linčuju. Nadam se da ćete mi objaviti komentar.

    1. Nekad kad pročitam ovakav komentar ako bi ti glasao za opoziciju, kad si sve manire pokupio onog koji glasa za SNS. Čuj ti njega neintiligetan, bez karaktera i nebitan, ha ,ha ha. Znaš kako ti kreni u projekat političara, pa zajedno 5 godina se predstavi javnosti i ti budi taj bitan lik. Ako može brže ,sjajno!
      Pitanje da li su prošli bili loši na vlasti i kako su otišli?
      Milošević je bio ubedljivo najgori i otišao, čitaj: pao sa vlasti bombardovanjem, tako da se ljudima sve smučilo. Pazi tek tad! Ali slažemo se sigurno ne ponovilo se.
      Tadić je bio najbolji što se tiče demokratije, dozvoljavao je drugačije mišljenje, dozvoljavao opoziciji, ekonomija je upala u krizu. I pao je sa vlasti tako je što je „on“ smislio“ parolu žuti lopovi, bitnge i tajkuni. A svu njihovu politiku prihvatio, te DS stranke žutih.
      E sad ovi su bolji od Miloševića, a lošiji od Tadića. Tadić je završio Hag, i to je to malo. Dobro nismo živeli još uvek u ludnici.
      Ovaj sadašnji, kome se ime ne pominje priznajem počela je ekonomija da se diže. Ali sad to je gotovo zbog korone. Od rešenja za Kosova i ulazak u Evrpou nema ništa.
      Harizmatičan političar se neće pojaviti sledećih 10 godina. Ideju kao „žuti lopovi“ u jednonoj rečenici opozicija neće smiliti.

      243 poslanika bez opozicije je naša budućnost. To se lako ne menja.
      Tako je odlučila većinska Srbija. Ej koliko je Srbiji trebalo da skine sa vlasti Miloševića.
      Mi smo nova Belorusija i opet ne zaboraviti tako je narod hteo( ako nenormalno kradu na izborima, opet to je narod i hteo i dozvolio).

  3. to je i kraj narodne stranke. postaće stranka tipa POKS koja će pre ili kasnije da napravi dil sa diktatorom i postane lažna opozicija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.