Nikola Jovanović: Zasad sam nezavisni odbornik

Narodnu stranku Vuka Jeremića napustio potpredsednik

Ostavite komentar


  1. Ma ok….Odavno je Nikola bliži Djilasu nego Jeremiću.
    Sledi još jedno preletanje!

  2. Nesloga unutar SzS i unutar samih clanica tog saveza, je rezultirala da Nikola Jovanovic podnese ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci i napusti je.

  3. Nemojte ići iz politike. Vi ste jedno od najvećih pozitivnih osvežanja na našoj političkoj sceni. Razmislite koja stranka je najbliža vašim uverenjima i pridružite im se. Siguran sam da su vam vrata otvorena u svim opozicionim strankama.

    Što se tiče NS očigledno su izgubili kompas. Izlazak iz opozicije u trenutku kada se ona ukrupnjava služi samo Vučiću i to će ih definitivno koštati na izborima. Šteta jer tamo ima još kvalitetnih ljudi.

  4. Jovanoviću kad sam ti ja ovde pisao da nisi u pravu to nisi prihvatao a sada si i sam uvideo da nisi bio u pravu.
    Srećno ti nezavisno istupanje pa da vidimo koliko si se opametio.

  5. Politicari koji nemaju viziju za nacionalno pitanje Srbije ne treba da se bave politikom,jer svuda u svim jakim Zapadnim drzavama je to pitanje svih pitanja i ni jedna nova garnitura vlasti ne moze da ga se odrekne i promeni stav.To se zove duboka drzava u drzavi.

  6. Njegovi saborci su otali bez funkcija tako da sumnjam da će biti ikakvog savetovanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.