Nikola Vučen izabran za predsednika Opštine Smederevska Palanka

Ostavite komentar


  1. Душу дао за телохранитеља брата андреја!

  2. Po svemu sudeći palančani nisu izvukli nikakve pouke iz bliže prošlosti i odnosa bivših i ovih (privremenih) vlasti prema njima pa će, shodno tome, ubirati plodove onog što su posejali. Nema tu ‘leba, Palanka će i u buduće ostati samo palanka. Nažalost.

  3. Vucen, Gajin odakle li ih uvezose. E Srbi sve dok trpite da vam maskirani komunisti odredjuju VODJE, procicete gore nego oni sto su sledili Domanovicevog slepog vodju. Zar se stvarno u srpskom selu u srpskoj Smederevskoj Palanci nije rodio neko na IC, a da je pritom obrazovan i posten covek, da rukovodi tom opstinonm i raspolaze njenim NOVCEM. Dokle ce Srbi trpeti gorega od sebe, da im zateze dizgine i dere kozu kao da je on stvorio. Sto bi reko Pajtic, Vostani Serbio i POBUNI SE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.